Care este sufletul pereche al fiecărei zodii

Berbec

Berbecul este o persoană agresivă, curajoasă şi energică. Optimist şi determinat, doreşte să realizeze tot ce e posibil în viaţă. El ar dori să se bucure de compania unei persoane încrezătoare pentru care este gata să-şi asume riscuri.

Potenţiali parteneri perfecţi: Leu, Săgetător, Gemeni şi Vărsător.

Taur

Taurul e o persoană fiabilă şi senzuală. Deoarece este foarte loială şi are nevoie de o persoană care vrea un angajament serios. În plus, el dă importanţă atracţiei fizice.

E acel gen de persoană care iubesc mesele la lumina lumânării sau plimbările lungi pe plajă.
Potenţiali parteneri perfecţi: Scorpion, Rac, Capricorn, Fecioară şi Peşti.

Gemeni

Gemenii sunt petrecăreţi, jucăuşi şi interesanţi.

Cu spiritul şi umorul lor, este uşor pentru ei să impresioneze pe oricine. Deci, o persoană iubitoare de distracţie este cea mai bună alegere pentru ei.

Potenţiali parteneri perfecţi: Săgetător, Leu, Balanţă, Berbec şi Vărsător.

Rac

Racului îi poate lua ceva timp să se deschidă. Dar, odată ce o fac, oricui îi va fi greu să îl înlocuiască. El poate avea o personalitate destul de complicată. Face totul cu pasiune şi îi place să se implice în relaţiile pe care le are.

Deci, el este gata să aştepte pe cel care este la fel de fascinant ca şi el.

Potenţiali parteneri perfecţi: Scorpion, Taur, Peşti şi Fecioară.

Leu

Leul este cunoscut ca fiind o persoană optimistă. E condus de dorinţa de a fi admirat şi iubit. El se simte confortabil cu cineva care este încrezător şi capabil să-i menţină viu interesul.

Potenţiali parteneri perfecţi: Gemeni, Balanţă, Săgetător şi Berbec.

Articolul continuă după reclame

Fecioară

Într-o Fecioară vei găsi un amestec de inteligenţă, spontaneitate şi bun simţ. Are o minte ageră şi o atenţie deosebită pentru detalii. Cunoscută ca fiind perfecţionistă, ea nu suportă incompetenţa şi prostia. Caută ceva sofisticat şi total dedicat.

Potenţiali parteneri perfecţi: Scorpion, Capricorn, Rac şi Taur.

Balanţă

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt blânde şi iubitoare de frumos. Ele au o personalitate fermecătoare, făcând oamenii din jurul lor fericiţi. Ele sunt mulţumite dacă vor avea un partener care arată bine fizic, e inteligent şi are o personalitate puternică.

Potenţiali parteneri perfecţi: Gemeni, Vărsător, Săgetător şi Leu.

Scorpion

Scorpionul este curajos şi puternic. Dacă se concentrează pe ceva, nimic de pe pământ nu se poate pune în calea lui.

Îi place să se afle în compania unui partener care îi oferă provocări şi îl inspiră. El oferă iubire profundă şi necondiţionată. Deci, el e ân mod natural atras de o persoană cu imaginaţie bogată şi profunzime.

Potenţiali parteneri perfecţi: Peşti, Fecioară, Capricorn şi Rac.

Sagetator

Săgetătorul e o persoană incinatantă şi vibrantă, hotărâtă să trăiască viaţa la maximum. El preţuieşte libertatea şi independenţa.

De aceea, nu doreşte ca oamenii posesivi să fie în jurul lor. Îi place să să întâlnească cu persoane deschise şi cu spirit liber.

Potenţiali parteneri perfecţi: Leu, Vărsător, Berbec şi Balanţă.

Citeste continuarea aici: www.eva.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook