Horoscop: Ce visezi cel mai des şi ce înseamnă, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Ce visezi cel mai des şi ce înseamnă, în funcţie de zodia ta
Visele ne-au fascinat întotdeauna şi cu siguranţă fiecare dintre noi a avut la un moment dat un vis fascinant, care s-a transpus sub o anumită formă în viaţa reală. Descoperă ce vise sunt specifice fiecărei zodii şi cum le poţi înţelege şi interpreta.

Leu
Ai capacitatea de a lua rapid decizii, fie că este vorba de viaţa profesională sau de familie. Dar uneori chiar nu ştii ce să faci, iar visele tale sunt cele care te pot ajuta.
Personajele şi elementele care apar des în visele tale sunt cele care îţi oferă răspunsuri importante şi care te pot îndruma în direcţia potrivită.

Fecioara
Visele în care apar animale sunt cele semnificative pentru tine. Îţi arată adesea foarte clar instinctele şi motivaţiile tale ascunse şi te ajută să găseşti calea cea mai uşoară într-o problemă complicată. Este posibil ca logica să nu-ţi fie de mare folos în interpretarea unui vis.

Dar poţi descoperi mult mai târziu că elemente din viaţa reală îţi amintesc de visul respectiv şi astfel îi poţi afla semnificaţia.
Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Uneori nu eşti sigură de propriile tale decizii, iar îndoiala îţi dă târcoale. Visele sunt cele care te pot îndruma pe calea cea bună şi îţi pot oferi siguranţa că ai făcut alegerea potrivită.

Sentimentele pe care le ai în vis sunt foarte importante pentru confirmarea unei hotărâri pe care ai luat-o sau pe care urmezi să o iei. Nu neglija aceste aspecte care îţi pot fi foarte utile.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Eşti una dintre cele mai intuitive native ale zodiacului, iar visele pot fi în cazul tău pline de mesaje ascunse.

Şi pentru că îţi place la nebunie să descifrezi, să desluşeşti mistere, te pricepi de minune la interpretarea propriilor tale vise, dar şi pe ale celorlalţi. Poţi primi mesaje din partea unor entităţi care numai astfel pot comunica cu tine. Nu le ignora şi învaţă să le foloseşti adecvat.
Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu îţi fie teamă să te laşi purtată de simboluri şi semnificaţii din lumea viselor. Deşi eşti o persoană sceptică, ai capacitatea de a înţelege visele, dar uneori preferi să le blochezi şi să le uiţi. Lecţiile pe care le înveţi în lumea viselor îţi pot fi de mare folos şi în viaţa reală. Ai capacitatea de a comunica prin vise cu persoane aflate într-un colţ îndepărtat al lumii.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Visele colorate, pline de personaje, decoruri fantastice şi întâmplări care sfidează logica sunt cel mai des întâlnite în cazul nativilor din capricorn. Sunt foarte diferite de viaţa sobră pe care vrei să o duci şi te ajută să vezi lumea cu alţi ochi. Încearcă să-ţi aminteşti ceea ce ai visat şi să asociezi cu elemente din viaţa ta de zi cu zi. Vei avea surpriza de a descoperi înţelesuri noi şi explicaţii care te vor lumina.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Visele tale par extrem de reale, ca şi cum ai avea o viaţă paralelă. Trebuie să le acorzi importanţă personajelor şi elementelor cheie din visele tale pentru a descoperi mesajele ascunse. Tu poţi primi indicii care se referă la umanitate în general sau la un grup de persoane, nu doar unele care te privesc doar pe tine.
Citeste continuarea aici: www.eva.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook