Ce culori sunt la moda in aceasta toamna

Cum va arata paleta de culori a noului sezon toamna-iarna 2016-2017? Va arata exceptional! In culmea popularitatii s-au dovedit a fi culori absolut incantatoare, care uimesc prin profunzime, frumusete si claritate. Fara diferente de gen, clasificare dupa varsta sau statut, moda devine cu adevarat democratica.

1. Culoarea Riverside
Culoarea Riverside este favoritul numarul unu al sezonului toamna si iarna si nu este altceva decat nuanta de albastru inchis usor estompat, pe care institutul a decis sa il numeasca Riverside. O culoare intensa si profunda, care poate fi vazuta doar daca te scufunzi in apele adanci ale unui rau sau in colectiile Sonia Rykiel, Trussardi, Zac Posen, Lacoste, Michael Kors.

2. Culoarea Airy Blue
Toamna si iarna asteapta aceasta nuanta de albastru ca pe o gura de aer proaspat. Aceasta se priveste la fel de bine pe paltoane de toamna, pulovere oversize si rochii groase, punand accentul pe simplitatea croielii si supletea siluetei.

Articolul continuă după reclame

Aceasta nuanta este asociata cu amintirile unei veri calde si a valurilor unei mari calde. Doar incearca sa combini Airy Blue cu alte culori la moda ale sezonului cum ar fi Warm Taupe si Sharkskin, pentru ca subtonul bogat al acestuia sa reflecte si mai mult albastrul cerului.~
3. Culoarea Aurora Red

Aurora Red este culoarea rosie clasica, care se evidentiaza in mod evident pe fonul celorlalte culori din paleta toamna-iarna 2016-2017. Desi aceasta nuanta este perfecta fara a fi amestecata cu alte nuante, la dorinta, o puteti „dilua” cu alte culori la moda. Asadar, culoarea Aurora Red poate fi de minune combinata cu Sharkskin si Lush Meadow.
Sursa: www.kfetele.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook