Ce spune forma degetelor tale despre personalitatea ta! Sigur nu stiai asta

Sunt foarte multe corelatii care au fost facute intre diferite caracteristici fizice si personalitatea unui om. Totusi, exista o parte a corpului care se diferentiaza de restul si anume, mainile.

De exemplu, adesea noi ii comparam pe cei care folosesc mana dreapta preponderent cu stangacii.

Alternativ, in chiromantie, liniile din palmele noastre sunt analizate indeaproape si pot indica unele trasaturi de personalitate sau pot fi o modalitate de prezicere a destinului. Mainile noastre par sa detina cele mai multe informatii despre vietile noastre si dezvaluie indicia subtile despre cum actionam, facem alegeri si despre comportamentul nostru general.

Un alt mod in care putem analiza personalitatile noastre este sa ne uitam la forma degetelor noastre. Priveste pozele de mai sus si analizeaza cele trei forme de degete.

Acum, uita-te la degetul tau si fa o comparatie. Ce forma are degetul tau?

Urmatorul pas e sa descoperi ce spune asta despre personalitatea ta.

Hai sa vedem care sunt variantele.

Imaginea A

Daca degetul are conturul precum cel din poza A atunci esti, cel mai probabil, foarte secretos.

Este dificil pentru prietenii tai sa afle multe informatii despre tine sau sa ajunga la profunzimile tale.

Incerci sa iti ascunzi trairile doar pentru tine deoarece iti propui sa pari mai puternic si independent decat esti. Pentru cei din jur incerci sa construiesti o imagine diferita decat ceea ce esti.

Esti un om drept si detesti minciuna si pe mincinosi.

Daca ai degetul ca in prima imagine, atunci poti sa fii foarte emotiv si inclinat spre blandete.
Pe de alta parte, viata ta e plina de rasete. Esti cunoscut printre prietenii tai ca un om cu o inima mare. Sa fii excentric din cand in cand iti vine natural.

Imaginea B

Daca ai un deget ca in poza B inseamna ca esti o persoana loiala si care se indragosteste mult prea usor. Oamenii importanti care fac parte din viata ta pot sa fie siguri ca vor beneficia de atentia si grija ta totale.

Cateodata ai probleme cu increderea in fortele proprii. Din aceasta cauza, nu iti place sa abordezi alti oameni, in special pe cei straini.

Chiar daca nu esti din cale afara de sociabil, esti un om foarte tenace. De aceea, atunci cand iti propui ceva, reusesti sa obtii ce iti doresti fara teama si fara sa fii ranit.

Imaginea C

Cei care au degetul ca in poza C sunt cunoscuti ca niste ingeri pe pamant. Cateodata emotiile o iau inaintea ta.

Poti sa te atasezi de ceva foarte usor dar la fel de simplu poti sa te calmezi cu usurinta. De asemenea, esti capabil sa renunti la lucrurile care te enerveaza fara sa eziti.

Nedreptatile si incorectitudinile te fac sa reactionezi prompt si energic si de aceea, se poate intampla ca uneori ceilalti sa para ca ai vrea sa ii domini.

Oamenii te considera un om bun de pus pe rana pentru ca scopul tau este sa salvezi lumea si sa te asiguri ca fiecare se simte bine.

Degetul tau ce forma are? Speram ca aceasta descriere se aplica si in cazul tau.

Verifica si cu prietenii tai. Nu uita sa impartasesti articolul si cu ei.

Sursa: mamabee.com

Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook