Cele mai puternice femei din zodiac. Puternice si ambitioase, nimic nu le poate opri din drumul spre succes

Sunt determinate, ambitioase si pline de energie. Nimic nu le poate opri din drumul lor spre succes.

Vorbim despre femeile puternice, femeile care isi cunosc calitatile si care nu pregeta nicio clipa sa si le foloseasca pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Scorpion

Nativa Scorpion este intruchiparea incapatanarii. Aceasta atitudine ii aduce si bune, si rele.

Are foarte mare incredere in fortele proprii, dar si munceste foarte mult si de aceea si reuseste cam tot ce isi propune.

Are sanse mari sa ocupe functii de conducere sau, mai mult, sa isi contureze propria afacere pe care sa o conduca cu mana de fier.

Femeia Scorpion are si un sex-appeal aparte, care o ajuta sa-i cucereasca chiar si pe cei pe care nu si-a proprus sa o faca.

Leu

Prin definitie, femeia Leu este o fire puternica, ambitioasa si foarte descurcareata.

Este foarte incapatanata, cateodata exagerand cu acest lucru. Are tendinta sa conduca, sa domine, indiferent ca e vorba despre echipa in care lucreaza, grupul de prieteni sau partenerul de viata.

Articolul continuă după reclame

Are un spirit de lider care se manifesta inca din primii ani de viata. E ferma in convingeri si poate deveni usor lider de opinier.

Sagetator

Independenta

Femeia Sagetator este una dintre cele mai independenete reprezentate ale zodiacului.

Nu pot fi subjugate, nu pot fi constranse si au capacitatea de profita la maximum de libertate. Nu sunt genul lipicios si nici dependent de barbat.

Femeia Sagetator face cu barbatul un parteneriat cu drepturi si obligatii egale.

Capricorn

Femeia Capricorn este foarte hotarata, foarte serioasa si foarte ambitioasa. Incapatanarea ei proverbiala o determina sa reuseasca in tot ceea ce intreprinde. Poate rezista chiar si in cele mai neprietenoase conditii, pentru ca este o supravietuitoare. Este curajoasa si cinstita.

Nu tolereaza minciuna si nici oamenii care nu vor sa munceasca pentru ca ea este una dintre femeile care obtin tot ceea ce vor prin munca.

Sursa:www.stirilekanald.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook