Cum să îți surprinzi jumătatea de Valentine’s Day?

Deoarece ne dorim să vedem cât mai multe cupluri fericite, am întocmit astăzi o listă cu posibile activități pe care să le pui în aplicare sau daruri pe care să le oferi partenerei tale de Valentine’s Day, pentru a o face fericită. Ești curios? Haide să le descoperim împreună!

Surprinde-o de la prima oră

Nu trebuie să aștepți până seara pentru a-ți surprinde iubita cu un cadou. Oferă-i un dar încă de la primele ore ale dimineții, cum ar fi micul dejun, servit la pat sau un aranjament cu trandafiri în cutie festivă.

Ai putea chiar să preiei câteva dintre sarcinile ei, precum spălatul vaselor sau plimbatul câinelui, pentru a-i pemite să se odihnească mai mult. Mergeți împreună la locul de muncă sau oferă-te să o duci chiar tu până acolo.

Creează o listă de dorințe

Ați creat până acum, împreună, o listă de dorințe? Dacă nu, ziua de Valentine’s Day ar putea reprezenta prilejul perfect pentru a începe una. Puteți trece pe aceasta toate obiectivele pe care doriți să le îndepliniți în acest an, împreună sau individual. Poate fi vorba despre o excursie într-o țară străină, să încercați un fel nou de mâncare în fiecare lună sau să vă dezvoltați cât mai mult ca cuplu.

Fă-ți câteva schițe pe un caiet, apoi începe tu lista, completeaz-o cu câteva idei sau exemple, apoi ofer-o în dar partenerei tale și încurajeaz-o să adauge propriile dorințe. Acum vă rămâne doar să lucrați împreună pentru transformarea lor în realitate.

Recreează prima întâlnire

Îți mai amintești prima voastră întâlnire? O surpriză extrem de plăcută ar fi să încerci să recreezi întreaga experiență și să vezi dacă partenera ta își dă seama de intenție.

Dă-i întâlnire în același loc și dacă este posibil, la aceeași oră, plimbați-vă pe aceleași străduțe sau mergeți împreună să savurați o cafea la aceeași cafenea. Poți chiar să abordezi aceleași subiecte de discuție pe care le-ați avut și în acea zi. Cu siguranță o vei surprinde plăcut!

Concepe un playlist personalizat

Cu siguranță știi deja care sunt toate piesele ei preferate, pe care le fredonează în mașină sau prin casă, atunci când face curățenie. Cu ajutorul acestora poți concepe un playlist, pe care să îl ascultați împreună, ori de câte ori doriți.

Descarcă toate piesele care vă amintesc de prima întâlnire sau de alte momente fericite, apoi pune-le pe un CD, un stick sau creează un playlist într-o aplicație de muzică pe care o folosiți împreună. Mai rămâne doar să aștepți ca ea să dea play.

Cumpără bilete la un spectacol

Dacă nu ați mai fost de ceva timp la teatru sau la un concert, acesta este prilejul ideal pentru a o face. Achiziționează bilete pentru un show despre care crezi că v-ar plăcea amândurora. Poate fi vorba despre un film la cinema sau o seară la operă, în funcție de disponibilitate. Important este să petreceți timp împreună, într-un context care să vă facă pe ambii fericiți.

Pentru ca surpriza să fie și mai mare, nu îi spune despre locul în care urmează să mergeți, ci oferă-i doar câteva indicații în cazul în care există un dress code, dar și ora la care trebuie să fie gata de plecare.

Programează livrarea unui dar

Te-ai tot gândit la cadoul perfect pe care să îl oferi, dar nu ai timp să mergi la cumpărături sau fără ca partenera ta să își dea seama. Totuși, îți dorești mult să o surprinzi, doar că nu ai găsit încă soluția salvatoare.

Dacă nu vrei să îi dai nimic de bănuit jumătății tale, poți apela la serviciul unei florarii de surprize la domiciliu. Poți alege darul și florile dorite, iar cineva le va livra direct la ușă, în ziua de Valentine’s Day, la ora și locația dorită. Astfel vei obține efectul scontat, fără ca ea să aibă vreun indiciu care să te dea de gol.

Acum că ai tot planul pregătit, mai rămâne doar să îl pui în aplicare, pentru a celebra cel mai frumos Valentine’s Day, alături de jumătatea ta mai bună.

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook