Cum să slăbești rapid și să nu te mai îngrași niciodată

Dietă personalizată și monitorizare

Bună ziua,

Sunt Doctor Andrei Laslău, iar dacă ați ajuns aici, e clar că doriți o schimbare în viața dvs și sunt persoana potrivită să vă ajute. Practic, vă ofer consiliere nutrițională, dietă personalizată și monitorizare zilnică și personală pentru slăbire rapidă.

Vă doriți să aveți rezultate vizibile incă din prima săptămână?

Da, ați citit bine! O dietă construită pentru dvs și monitorizată zilnic vă oferă rezultate măsurabile din prima săptămână.

Vreți să nu vă mai recunoscă prietenii după 3 luni?
Metoda mea obține rezultate excelente și durabile dacă e urmată 12 săptămâni. Prietenii o să fie uimiți de o așa transformare spectaculoasă!

Vă doriți să puteți discuta cu cineva de fiecare dată când aveți o nelămurire?

Sunt zilnic la un mesaj distanță să vă ajut.

Vă doriți să aveți controlul asupra alimentației și să nu mai țineți încă o dietă, ci să înțelegeți ce mâncați?

O să lucrăm împreună și o să monitorizăm dieta până vă intră în reflex și o puteți tine intuitiv, incluzând-o în stilul dvs de viață.

Vă doriți să slăbiți și să vă mențineți? Să aveți soluția și informațiile necesare ca să nu vă mai îngrășați vreodată?

Veți beneficia de o soluție de menținere când veți ajunge la greutatea ideală. Scopul meu este ca oamenii pe care îi consiliez să nu depindă de mine pe termen lung, ci să-și deprindă suficiente noțiuni in așa fel încât să poată reuși pe termen lung, singuri, iar ‘ dieta ‘ sa devină un mod de viață.

În 10 ani de experiență și lucrând cu mii de oameni și ajutând indirect zeci de mii de oameni să-și atingă greutatea ideală am dezvoltat o metodă de lucru care produce rezultate din prima săptămână și transformări spectaculoase după 3 luni! E extrem de important să nu mai pierdeți timpul! Sănătatea nu așteaptă!

Cum se va derula colaborarea noastră?

Întâi va trebui să știu câteva date despre dumneavoastră: greutatea, înălțimea, vârsta, talia, nivelul de activitate fizică și istoricul medical ( afecțiuni și tratamente ). Pe baza acestor date inițiem corect dieta dvs.

Ulterior, pe baza acestor date veți primi recomandările mele pentru dvs.Documentația include:

-principiile si regulile dietelor Keto – low Carb
-calculul nutrienților dietei dvs personale
-dieta dvs pentru 30 zile
-meniul unei doamne care a pierdut 5 kg în zile și 10 kg intr-o lună ( pentru inspirație )

MONITORIZAREA ZILNICĂ online a dietei presupune:

-urmărirea jurnalului nutrițional zilnic ce asigură respectarea dietei și rezultate rapide.
-răspunsuri personale la orice întrebare
-angajamentul meu total ca să aveți rezultatul dorit si garanția că o colaborare cu mine va va aduce rezultate mai bune decât credeați posibil.

Prețul pachetului de consiliere și monitorizare online pentru una doua sau trei luni este: 147 / 247 / 297 EUR ( reducere 15% pentru 2 luni si 33% la 3 luni ).

Prețul pachetului cu întâlnire de 90 minute și o lună de monitorizare online este 297€ (disponibilitate limitată, contactați-mă pentru confirmare pe WhatsApp la 0755010809 )

Accept plata prin card sau transfer bancar.

Dacă doriți plata prin card, aveți mai jos linkurile de plată aferente.

Vreau dieta si monitorizare o luna

Vreau dieta si monitorizare 2 luni

Vreau dieta si monitorizare 3 luni

Dacă doriți plata prin transfer bancar, IBAN
RO04UGBI0000082019386RON
RO67UGBI0000082023770EUR
UGBIROBU Garanti Bank Beneficiar
ANDREI LASLAU MEDIA PRODUCTION SRL

Dupa ce efectuați plata, trimiteti SMS pe nr. meu de telefon ( 0755010809 ) cu numele dvs complet, adresa ( țara / oraș / stradă ), adresa de mail si precum și CNP ( pentru PF ) sau CUI ( pentru PJ ) pentru emiterea facturii.

Documentele și factura vor ajunge la Dvs pe mail în 24-48 ore după efectuarea transferului sau în seara / noaptea de după întâlnire ( în cazul variantei cu întâlnire ). Monitorizarea zilnică începe după ce ați apucat să parcurgeți documentele trimise și să lămurim eventualele nelamuriri. Timpul meu de raspuns este de obicei de sub 24 de ore ( WhatsApp ).
Tel: 0755010809.

NB: Toate informațiile pe care le veți primi în cadrul colaborării noastre personale sunt protejate de legile protecției datelor personale, se adresează strict dvs și includ un acord de confidențialitate. Analog pentru toate materialele sau mesajele pe care le veți primi. In condițiile în care doriți să colaborăm, acest mesaj are valoare CONTRACTUALA.

Iată ce spun persoanele pe care le-am ajutat să slăbească:

” Buna Andrei ! Tin sa iti MULTUMESC din suflet pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat. Am dat jos 19 kilograme ! Uite fotografiile cu inainte si dupa. Poti sa folosesti fotografiile, daca te ajuta.
Am pornit de la 103 si acum am 84kg. “ RPM a slăbit 19 kg cu dietă keto

,, Datorită pasiunii mele pentru gătit și mâncat în ultimii ani m-am îngrășat destul de mult .Pe dvs va urmăresc de foarte mult timp și am fost convinsă că numai cu regimul dat de dvs pot să slăbesc .Nu am crezut niciodată în diete de câteva zile și mâncând doar salată voi putea slabi și mai degrabă mâncând regește așa cum va place dvs să spuneți .

În luna mai am început dietă Keto și am respectat cu sfințenie cele spuse de dvs până în luna august .Am slăbit 20 kg ( de la 97 la 77kg ). A mai vrea să mai dau jos cam 7-8 kg că să cobor sub pragul psihologic de 70. Din luna august am început să încalc câteva reguli dar nimic exagerat căci am învățat regulile de baza și chiar și așa am continuat să slăbesc. Nu mi-a fost ușor să slăbesc având în vedere pasiunea pe care o am ,dar cu toate informațiile necesare și multă voință se poate.

Recomand din suflet tuturor celor care au probleme cu greutatea și care și-au pierdut speranța de a mai slabi vreodată să va urmărească cu atenție și să apeleze la ajutorul dvs că vor reuși .Dacă am slăbit eu care toată ziua nu fac decât bunătăți și care sunt o persoană gurmandă cu siguranță veți slabi și voi . Pentru mine nu a fost o dietă și pur și simplu un nou stil de viață . Va mulțumesc din suflet !” Socea Cristina

Mega rezultat cu dieta keto: a slabit 38kg, a pierdut 21cm in talie si 20cm in sold

„L-am întâlnit pe domnul doctor Laslau cind aveam 97 kg, 90 cm in talie si 119 cm in sold… Cuvinte multe nu ar fi de spus, decât ca am întâlnit mai mult decât un doctor ,am întâlnit un fin psiholog in combinatia perfecta cu un bun prieten si un profesionist desăvârșit care m-a ajutat să-mi recapăt zâmbetul, tonusul si încrederea ajungând cu sfaturile dansului si dieta keto îmbinat cu șarmul cu care te ajutata depășești momentele mai grele,ajungând așadar după 6 luni la 59 kg, 69 cm talie si 99 cm sold. Pentru toate astea este responsabil Dr. Laslau.”- Larisa D.

-13kg cu dieta keto

„Totul a început când o colegă de serviciu m-a întrebat dacă sunt însărcinată. Asta a fost „șocul” care m-a determinat să iau măsuri. La 30 de ani ajunsesem la o greutate de 75 kg. Am hotărât că e timpul să fac ceva pentru mine, pentru sănătatea mea și nu în ultimul rând pentru imaginea mea.

Urmăream de ceva vreme activitatea Dr. Andrei Laslau, îl văzusem la TV, am intrat pe site, am citit articolele și astfel am luat hotărârea de a începe colaborarea cu el. De ce Andrei Laslau? Pentru exemplul personal, pentru profesionalism. De ce Low Carb? Pentru că mi s-a părut o „dietă„ care poate fi ușor transformată într-un stil de viață, mi s-a părut ușor de pliat pe gusturile mele. „Bilanțul” transformării arată cam așa: 13 kg în minus (primele 5 kg „topite” în prima luna), 12 cm minus în talie, haine de la măsură L/XL la M sau chiar S și starea de sănătate îmbunătățită. Mulțumesc Andrei Laslau pentru profesionalism și prietenie.”- Ana Maria Colceriu

O transformare de senzatie cu dieta keto – de la 118 la 94kg

Brânzăi Lucian: Poza 1 , 3 iulie 2013, 124 kg, 182 cm, in mai 2014, l-am intalnit pe domnul Dr. Andrei Laslau, in acel moment aveam 118 kg, poza 2, 1 Ianuarie 2015, 94 kg, 182 cm. Varsta 21 ani! Tin sa va multumesc ca m-ati facut sa inteleg ce e bine sa bag in corpul meu! Am avut multe scapari, dar am reusit totusi sa fac un pas destul de mare!

O transformare de exceptie: -14kg cu dieta keto

Daniela Petenchi: M-am gândit să-ți trimit câteva poze cu mine. Știi, am o vârstă cam…. În plus nu sunt o fire sportivă. Doar urmându-ți indicațiile, am slăbit 14-15 kg. Am 45 de ani. Am slăbit fără grabă. Și fără mult efort. Cam 1 an în total. Am pornit de la 87. Am acum 73, chiar 72 daca scad 1kg pus de sărbători și pe care îl elimin destul de rapid. Măsura la haine… de la 50 la 44. Sunt foarte mulțumită. Mai continui până la 70 sau 68, nu mai mult de atât. Va mulțumesc, și ținem legătura!

De la 160 la 89 kg cu dieta keto

„Tin sa multumesc Ingerului pe Pamant, domnului doctor Andrei Laslau, fiindca datorita dumnealui pot sa zic ca DA, am reusit o mare Victorie… AM INVINS MOARTEA, dând jos de pe mine 71kg. Dieta Ketogenica am inceput-o pe data de 20.11.2014 cu 160kg, si astazi 29.03.2015 cantaresc 89 kg… Cate kilograme sunt minus? …71? Da,sunt un OM fericit, si aici si acum tin sa i multumesc acestui INGER PAMANTESC, dr.Andrei Laslau, fiindca datorita dumnealui m am lepadat de mortul din mine… Da, pot sa zic ca am un metabolism mult mai sanatos, angina pectorala “acea gheara din piept” a disparut, picioarele nu mi se mai umfla precum butiile de la poarta de rugby, alerg, si intr-un cuvant SIMT CA TRAIESC! Dumnezeu să ne iubească pe toți. Cu multă stimă, Victor Rusu.”

 – 30kg cu o dieta Keto

Emilia E.: Am 27 de ani si am inceput colaboratea cu Andrei in momentul in care gongul a batut 100 de kg (dupa tratamente si o operatie) si m-am ingrozit. Am 1.69m. 40 de zile mai tarziu primele 10 kg s-au dus si recunosc ca mult mai usor decat sperasem… cat despre centimetri va puteti convinge singuri. Daca iti doresti si il ai pe Andrei la un (mail/mesaj) departare, se poate! In cazul meu recunosc ca avand-o pe mama bucatar sef a contat foarte mult. PS: ne vedem peste -10kg!

Update 15 august ==> Da pot spune ” I did it!” – dupa 9 luni am reusit la performanta de a scapa de 30 de Kg nedorite (cu Craciun, Paste si 2 concedii cand m-am abatut ) dar si cu mers la sala in primele si ultimele 2 luni, piscina, drumetii si alte activitati in aer liber. -30 de kg -24 de CM in talie si – 20 CM sold ca si marimi de la 48 la 38 sau 36 XL la M sau S, UK 18 la 10 Se poate cu vointa motivatie si suport. Multumesc mult, Andrei!

A slăbit 27kg cu dieta Keto

Luca Ioana : ” Cu ajutorul dumneavoastra sunt alt om ! Am slabit si sunt plina de energie. La inceputul anului 2013 aveam HTA si zilnic luam Betalok, Noliprel si Prestarium. Dupa cateva luni de dieta am renuntat la tratament. Acum am tensiune normala 120 / 70. De ani buni ma luptam cu o mastoza chistica ! S-a ameliorat simtitor. La ultimul consult radiologic, medicului meu nu i-a venea sa creada ca totul arata atat de bine si chisturile s-au redus sau au disparut. Multumesc din tot sufletul ca v-am cunoscut. Multumesc pentru tot ce faceti zilnic pentru noi. Un om deosebit in fata caruia ma inclin si spun “Multumesc celebrului dr. Andrei Laslau”! ”

– 13kg cu dieta keto

C.D.: Domnule doctor:

In aprox 3 luni, 3 luni si o saptamana am slabit 13,5 kg. Am plecat cu 80 kg,acum sunt la 66,5 kg. Inca odata va multumesc pt tot. Va doresc ca macar jumatate din binele pe care il faceti sa se intoarca intr un fel sau altul…

– 7kg in 40 zile cu o dieta Keto

Gabriela Roder : ” E aproape de necrezut o asemenea schimbare in foarte scurt timp! Cind am inceput dieta, aveam 71 kg si talia de 91 cm, inaltime 1.70m. Acum am 64 kg si in talie am 84cm. Am lucrat si încă mai lucrez ca model si mereu făceam foame pentru ca mi se cerea sa arat bine !! Mereu îmi puneam întrebarea ca orice femeie, dacă exista vreo soluție de a minca bine si sănătos fără a mai face foame si fără a depune kilograme in plus.

Trecand printr-o perioada de studii cu examene si stress mult, am început sa iau kg in plus, din cauza stresului si a mancatului haotic, așa ca trebuit un timp sa renunț la mai multe oferte pentru ca îmi era rușine de kilogramele in plus … nu erau multe, dar in meseria asta conteaza. Din fericire, am am găsit pagina dvs si va urmăream mereu postările !!!

Nu credeam ce spuneati, pentru că eu, locuind in Germania, aveam multe oportunități de a slabi rapid ( sau cel putin asa credeam )… Dar ce postati m-a atras. Totusi, vazand cite grăsimi folositi in meniuri, si vazand ca totul e natural, nu prea îmi venea sa cred !! Am încercat tot felul de diete pîna cînd si acea dieta de 14 zile fără a minca nimic si cu curatire intestinale adică Hydro-colon, am făcut de multe ori , am luat pilule pentru slabit, imi taiau apetitul, dar nu dura mult… Era un efect yoyo…

De aceea v-am contactat pana la urma si am apelat la dvs, domnule doctor ! Din fericire am inteles ce greseam si am slăbit vazînd cu ochii, toți prietenii mei întrebau care îmi este secretul!!! Iar eu foarte mîndra fiind le povesteam de dvs si ma mandream ca ma consilieaza un doctor faimos din Romania.”

Vreau dieta si monitorizare o luna

Vreau dieta si monitorizare 2 luni

Vreau dieta si monitorizare 3 luni

Cine sunt eu?

Sunt medic specialist chirurgie generală. Mi-am terminat rezidentiatul la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Ioan” București. Ma supraspecializez in Endocrinologie la INBE CI Parhon.
Am terminat UMF Carol Davila Bucuresti promoția 2008. Lucrarea mea de diplomă este baza unui studiu publicat în prestigiosul Public Health Nutrition al Cambridge University Press. Am studiat rolul vitaminei D in prevenirea infectiilor respiratorii înainte ca epidemia COVID19 sa transforme vitamina D in “ medicament anti covid “ ( Vitamin D status in healthy Romanian caregivers and risk of respiratory infections )

In perioada 2012-2022, am fost o prezență constată în media ( TV, print, radio, web ), cu numeroase apariții.

Am aparut în nenumărate emisiuni pe teme medicale difuzate de cele mai mari posturi TV din Romania, la ore de maxima audienta – Draga mea prietena, Teo Show, WowBiz, jurat al emisiunii Mama Mea e Cea mai Buna – KanalD, Acces direct, Un show pacatos, Agentul Vip, Rai da Buni, Observator Special, Neata cu Razvan si Dani, Star Magazin, Star Matinal, Editiile de Stiri – Antena 1, Antena Stars, Antena 3, ByAlexa – NasulTV – serial cu peste 10 aparitii pe teme medicale, Vorbeste Lumea, La Maruta – ProTV, CancanTV – Acasa TV, diverse emisiuni ale B1TV, A7TV, radio – Radio Romania Bucuresti, EuropaFM samd.

Am fost supranumit și ” Doctorul Oz ” al Romaniei si gestionez comunitati social media ce insumeaza peste 2.4 milioane de urmaritori, conturile mele de Social Media – Facebook / Instagram / Tik Tok atingand combinat peste 2 milioane de oameni zilnic.

Am slăbit 20 kg într-o lună și jumătate cu ajutorul dietei keto, într-o varianta personalizată de doctorul Andrei Laslău pentru pacientul Andrei Laslău.

Nutriția este o pasiune pentru mine, am ajutat in lupta cu kilogramele in plus in mod direct mii de oameni și in mod indirect zeci de mii de oameni cărora le-am schimbat viața! Celor care doresc rezultate rapide le ofer consiliere și monitorizare, iar metoda mea de lucru duce la rezultate spectaculoase.

Vreau dieta si monitorizare o luna

Vreau dieta si monitorizare 2 luni

Vreau dieta si monitorizare 3 luni

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook