Dieta ketogenică – 10 idei de prânz

Captură de ecran din 2014.05.21 la 01.23.39

Pentru cei care au început deja dieta, continuăm astăzi cu 10 idei de prânz. Nu uitați: în dieta ketogenică poți mânca foarte bine și sănătos. Proteine de calitate, grăsimi suficiente, foarte puține glucide, vitamine, minerale, fitonutrienți, antioxidanți.

Varianta 1: Mușchi de porc tras în ulei de cocos, în vas de ceramică, salată de crudități ( salată verde, castravete, ridichi, brânză) și nuci.

Varianta 2: “Mezeluri” de casă ( fără E-uri sau aditivi, nu le consum decât foarte rar și așa, ceea ce vă recomand și vouă), cașcaval, ridichi, ardei gras, castravete și 2 frunze de salată verde.

Varianta 3: Cotlet de vițel tras în ulei de cocos, în vas de ceramică, castravete, ardei gras, nuci, puțină brânză daneză.

Articolul continuă după reclame

Varianta 4: Rasol de vițel de lapte tras în ulei de cocos, în vas de ceramică, nuci, ardei, castravete, măsline, o bucățică de telemea maturată. Unii spun că nu e bine să combini carnea cu brânza, că ar îngreuna digestia, pe baza unor teorii privind digestia unuia în mediu acid și cum brânza îl strică etc. Eu am mâncat așa și nu am vreun disconfort digestiv și nici nu am avut vreodată. Evident că dacă nu tolerezi așa ceva, nu mănânci.

Varianta 5: Somon cu ierburi alături de nuci, măsline, salată verde, castravete și foarte puțin vin roșu.

Varianta 6: Piept de pui tras în ulei de cocos, în vas de ceramică, semințe de floarea soarelui crude, măsline verzi cu gogoșar, castraveciori murați. Un deliciu. Curat Ketogenic, mon Cher (TM).

Varianta 7: Somon cu ierburi asezonat cu câteva măsline și lămâie.

Varianta 8: Rasol de vițel de lapte tras în ulei de cocos, în vas de ceramică. Dovlecei făcuți fâșiute în același mod. Cașcaval ras. Condimente. Un deliciu.

Varianta 9: Rasol de porc cu varză murată.

Varianta 10: Somon cu ierburi, dovlecei, salată, câteva roșii micuțe, câteva măsline, ridiche.

Dr. Andrei Laslău

SLABESTE MANCAND REGESTE, INCLUSIV GRASIMI ! ( TM )

CONTACT : www.andreilaslau.ro/contact

TRANSFORMARI : www.andreilaslau.ro/transformari

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook