Dr. Oz: Apasati aceste puncte pentru a reduce durerile- fiecare parte a corpului este conectata cu palma ta

Oricât de avansată este medicina occidentală în prezent, încă nu a reușit să descopere modalitățile adecvate de a trata anumite dureri cronice și disconforturi în diferite părți ale corpului.

Ne bazăm mai mult pe pastile, unguente și creme, dar rareori sunt eficiente.

Medicina alternativă, pe de altă parte, este mult mai avansată în acest domeniu și este adesea considerată mult în avans, mai ales atunci când vine vorba de ameliorarea durerii.

Fiecare expert în domeniul sănătății ar recomanda o combinație a celor două abordări, luând medicamentele corespunzătoare în timp ce practică un tratament alternativ, și poate fi cea mai bună cale de urmat ori de câte ori aveți îndoieli.

În acest articol ne vom concentra pe reflexologie și pe beneficiile sale – o metodă alternativă de reducere a durerii, care a fost folosită de secole în Orientul Mijlociu.

Reflexologia se bazează pe principiul că există puncte de presiune pe palma mâinii care sunt legate de anumite părți ale corpului și că prin apăsarea acelor puncte veți ușura durerea și disconfortul în partea corespunzătoare a corpului.

Întâi, trebuie să aflați ce punct de presiune este conectat la partea corpului care vă provoacă durere.

Apoi ar trebui să apăsați degetul mare în partea corespunzătoare a mâinii timp de 5 secunde, eliberați timp de 3 secunde, apăsați din nou și repetați acest ciclu timp de câteva minute, de câteva ori pe zi și veți obține rezultate uimitoare.

Articolul continuă după reclame

Mai jos puteți vedea un videoclip în care Dr. Oz discută cu oaspetele său, care este un reflexolog, diferite tehnici de ameliorare a durerii.

Reflexologul explică modul în care atât mâinile, cât și picioarele pot fi văzute ca un microcosmos al întregului nostru corp și cum vă puteți elibera orice durere doar prin aplicarea presiunii asupra punctelor de presiune adecvate.

Apoi, Dr. Oz îi cheamă pe 5 oaspeți din public să încerce această rutină și să vadă de la sine cât de eficientă este. Membrii audienței din acest videoclip au suferit de constipație și balonare, insomnie și epuizare, congestie nazală, dureri în partea superioară a spatelui și libidou scăzut.

 

Reflexologul le-a învățat cum să utilizeze reflexologia pentru a-și rezolva problema sau durerea. Ea a explicat, de asemenea, ce senzații le-ar experimenta în timp ce aplicau presiune și masaj, astfel încât să știe că o fac bine. Este uimitor de ușor de urmărit, vizionați-l și încercați!

Video si aici : youtu.be

Sursa: reflectionofmind.org

Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook