I-a frant inima fiindca era sarac

O poveste despre bani, dragoste si dragoste din interes. Un tanar sarac era indragostit de fiica unui om bogat… Coplesit de dragostea lui pentru fata, baiatul a cerut-o in casatorie.

Cu toate acestea, fata bogata l-a respins si i-a spus batjocoritor: “Salariul tau lunar este echivalent cu cheltuielile mele zilnice. Cum te astepti ca eu sa ma marit cu cineva ca tine?

Nu o sa te pot iubi niciodata asa ca uita de mine. Gaseste-ti si casatoreste-te cu cineva de nivelul tau.”

In ciuda faptului ca a fost respins, baiatul nu a putut sa o uite atat de usor. Peste aproximativ 10 ani, au dat unul peste celalalt din intamplare intr-un mall. Ea l-a recunoscut imediat si a spus:

“Buna, ce faci? Acum sunt casatorita cu un barbat foarte inteligent si salariul lui este de 15.700 de dolari pe luna. Poti sa concurezi cu asa ceva?”

Barbatul, auzind acele cuvinte dureroase venind de la femeia pe care a iubit-o, si-a retinut lacrimile si nu a spus nimic. Nu au apucat insa sa treaca cateva minute ca sotul femeii s-a intors langa ea.

Si inainte ca doamna sa poata spuna ceva, sotul ei l-a recunoscut imediat pe barbatul cu care vorbea si i-a spus: “Sir? Buna ziua! Vad ca ati cunoscut-o pe sotia mea!”, “Buna ziua si tie, Dle…?”, a spus barbatul. “Domnul Carter, Sir!”

Sotul s-a intors apoi catre sotia sa si i-a spus: “Draga mea, sunt incantat sa ti-l prezint pe seful meu. El detine proiectul de 100 de milioane de dolari la care lucrez!”

Femeia, socata de intorsatura lucrurilor, nu a putut sa mai raspunda nimic. Barbatul doar a zambit si a spus: “Ei bine, Dle. Carter. Trebuie sa plec. Trebuie sa ma ocup de lucruri importante. A fost o incantare sa va vad astazi. Va doresc o zi buna!”

Timp de un minut, cei doi s-au uitat lung la barbatul care se departa incet. Trecand peste socul initial, femeia l-a intrebat pe sotul ei cu neincredere: “Barbatul acela este seful tau?”

la care acesta răspunde “Da, draga mea. Este o persoana foarte modesta, insa viata lui a fost o poveste trista. Se spune ca odata a iubit o doamna, insa ea l-a parasit fiindca pe atunci el era doar un baiat sarac.

Din cauza asta, a muncit din greu. Si fiindca este inteligent, a avut parte de succesul pe care il merita. Acum este un multimilionar care castiga milioane de dolari pe luna.

Din pacate insa, nu a putut trece peste acea lovitura sufleteasca si nu s-a casatorit nici pana in ziua de astazi.” Sotul a continuat si a spus: “Cat de norocoasa ar fi fost doamna aceea daca s-ar fi maritat cu acest barbat!?…” Doamna era complet socata si nu a putut sa mai rosteasca niciun cuvant.

Sursa:teinformezi.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook