Horoscop 8 ianuarie 2018. Început de săptămână de coşmar pentru unele zodii. Previziuni complete

Nativii din fecioară au nevoie azi de pauză, de o rupere totală de ceea ce îi preocupau până mai ieri. Săgetătorii sunt într-o formă excelentă și ar fi bine să folosească energia de care dispun azi la cote maxime. Iată ce ne-au rezervat astrele și celorlalte zodii!

HOROSCOP BERBEC

Nu te lasa influentat de colegii din jur care au tendinta de a trata o problema ca pe o bagatela, pentru ca se va dovedi a fi cu mult mai serioasa decat cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci priveste cu atentie fiecare detaliu.

Daca ignori cine stie ce aspect, cu gandul ca e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi cand exact acel lucru banal va iesi la lumina si va cere de la tine un bagaj de experiente pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivita pentru ca ai crezut ca nu va fi niciodata necesar.

HOROSCOP TAUR

Vestile bune vin de la oamenii la care tii cel mai mult, care te rasfata cu vorbe dulci, cu incurajari si aprecieri care iti fac bine. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva drag aproape care sa-ti ridice moralul atunci cand esti mai obosit.

In astfel de momente sensibile din punct de vedere emotional, poti numara cati prieteni adevarati mai ai, care sunt alaturi de tine neconditionat si cred in tine, exact atunci cand tu te indoiesti cel mai mult de propria valoare. Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tau, pentru ca te readuc pe linia de plutire.

HOROSCOP GEMENI

S-a intamplat ceva care ti-a mai calmat energia si ai un ciudat sentiment de teama, ca nu cumva sa te avanti in directii cu un oarecare factor de risc.

Nu-i rau sa pornesti ceva nou sub influenta prudentei si a calmului, pe care va trebui incet-incet sa le inveti, dar e ciudata atitudinea ta atat de retrasa si de tacuta, cand toata lumea te stie mult mai pasional.

Ai nevoie de ceva care sa te motiveze, sa te stimuleze, sa-ti reaprinda flacara pasiunii, dar deocamdata sufli si-n iaurt, cu o atitudine de-a dreptul precauta pentru o fire dinamica si tonica, asa ca tine!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook