Horoscop karmic: Semnele vietii anterioare

Horoscop karmic: Semnele vietii anterioare
Indiferent cat de mult ne-am dori, nu ne mai putem intoarce in trecut. Totusi, exista ceva ce putem face, anume sa invatam din greseli si sa nu le mai repetam pe viitor. Unii dintre voi citesc horoscopul si cred ce li se spune, altii il citesc numai pentru amuzament.

Horoscopul prezice viitorul, dar stiati ca poate oferi si detalii despre viata noastra anterioara? Nu credeti? Cititi cele ce urmeaza si aflati cum a decurs viata voastra anterioara.
1. Berbec. Erai o persoana emotiva si indecisa. Se spunea despre tine ca erai prea dependenti de ceilalti si nu iti placea sa petreci timp numai cu tine insuti.

Este cazul ca in aceasta viata sa-ti recastigi identitatea, hraneste-ti stima de sine, insa, ai grija sa nu pici in extrema egoismului.
2. Taur. Viata ta anterioara nu a fost una prea buna. Aveai multe temeri si frici, suferinte, insa aveai mereu timp pentru pasiune. Stabilitatea este cheia succesului. Lasa-ti spiritul interior sa se exprime in realitate si detaseaza-te de tot ceea ce a fost in trecut.

3. Gemeni. Nu stateai deloc bine la capitolul comunicare. Esta cazul ca in aceasta viata sa indraznesti sa spui ceea ce crezi si simti. Ai totusi grija sa nu devii prea posesiv. Comunica si asculta-i pe ceilalti, fii altruist.
4. Rac. Viata ta anterioara a fost una extrem de problematica si asta numai din cauza eului tau interior.

In aceasta viata trebuie sa fii persistent si pozitiv. Nu trebuie sa pari puternic din afara, trebuie sa fii cu adevarat puternic. Iubeste-ti familia, dar mai ales iubeste-te pe tine.
5. Leu. Erai prea selectiv in viata ta anterioara. Fii mai deschis cu cei din jurul tau, intereseaza-te mai mult de oameni.

Articolul continuă după reclame

Cel mai important, in aceasta viata protejeaza-ti stima si respectul de sine.
6. Fecioara. Ai incontinuu un sentiment de vina, nu-i asa? Vina ti se trage din viata anterioara. Trebuie sa inveti sa fii recunoscator si sa acorzi mai multa atentie lucrurilor care te fac fericit. Fii tu insuti si renunta la sentimentul de vina.
7. Balanta. Ai avut probleme cu oamenii intr-o viata anterioara, mai ales cu persoanele de sex opus. Te confrunti cu aceasta problema si acum si ai intotdeauna o banuiala ca oamenii au intentii ascunse periculoase. Renunta la aceasta preconceptie si deschide-te, vei vedea ca exista destui oameni minunati.
8. Scorpion. Ai tot felul de frici irationale. Stii de unde vin? Din viata ta anterioara. Iti e teama sa nu pierzi, sa nu suferi. Fii deschis cu oamenii si asculta-ti intuitia.
9. Sagetator. Obisnuiai sa judeci si sa ai tot felul de conceptii intr-o viata anterioara. In aceasta viata trebuie sa inveti de fii mai flexibil si mi tolerant. Calatoreste, socializeaza si cunoaste cat mai multi oameni.
10. Capricorn. Toate experientele pe care le-ai avut intr-o viata anterioara iti pun autoritatea de azi sub semnul intrebarii. Iti e teama ca ceilalti sa nu iti depisteze vulnerabilitatile si sa profite de ele. Nu uita insa, tu esti singurul care isi controleaza propriile emotii.

11. Varsator. Viata ta anterioara se reducea numai la gelozie si posesivitate. Provocarea vietii curente este sa inveti sa acorzi libertate oamenilor de care esti inconjurat si, mai ales sa-ti acorzi tie libertate.
12. Pesti. Nu iti apreciai emotiile. Intr-o viata anterioara obisnuiai sa spui ca nu ai timp de dragoste. Ei bine, in aceasta viata ti se ofera o adoua sansa. Permite-ti sa iubesti si fa-ti timp pentru iubire.
SURSA: mamabee.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook