Mananca alimente potrivite grupei tale de sange

Mananca alimente potrivite grupei tale de sange
Au fost realizate o multime de studii referitoare la alimentele pe care ar trebui sa le mancam si la alimentele pe care ar trebui sa le evitam sau sa le limitam. Multi cercetatori spun ca exista anumite alimente potrivite pentru grupa de sange a fiecaruia.

Mananca alimente potrivite grupei tale de sange
Practic , anumite alimente pot reactiona neplacut chimic cu grupa de sange pe care o aveti. Astfel, vor fi afectate digestia, greutatea, nivelul de energie si sensibilitatea la boli. Sa aruncam o privire la ce nu puteti manca in functie de grupa de sange pe care o detineti.

Grupa de sange 0
Pentru oamenii care au grupa sanguina 0 este recomandat sa aiba o dieta bogata in proteine. Alimentele care contin multe proteine sunt pestii, carnea de pasare, carnea slaba si legumele.
Grupa de sange A

Daca aveti aceasta grupa, este de preferat sa evitati carnea. Dieta dumneavoastra ar trebui sa fie compusa din o multime de legume, fructe si leguminoase. Pentru ca acesti oameni au un sistem imunitar destul de sensibil, este mai bine sa manance cat mai organic.
Grupa de sange B

Pentru acest tip de sange, se recomanda evitarea consumului de porumb, linte si grau. Rosiile si carnea de pui sunt, de asemenea, considerate problematice. Sangele de tip B tolereaza legumele verzi. Ar trebui evitate grasimile din lapte.
Grupa de sange AB

Articolul continuă după reclame

Legumele verzi sunt o optiune buna. De asemenea, puteti opta pentru fructele de mare si produsele lactate. Carnea si cofeina trebuie evitate, deoarece persoanele cu acest tip de sange tind sa aiba un acid gastric scazut.
In diferite carti publicate de D’Adamo, exista diferite clasificari ale alimentelor. Acestea au fost clasificate ca beneficiali (alimente care ar trebui consumate), neutre (alimente relativ bune) si evitate (alimente care nu ar trebui consumate). Multi oameni cred ca aceasta dieta nu ar trebui urmata, din moment ce procesele, cercetarea si motivele clasificarii acestor alimente nu au fost dezvaluite. Aceasta lipsa de documentare este criticata in scara larga.
Ar trebui sa urmati recomandarile privind grupele de sange ?
Deoarece exista diverse critici, s-ar putea crede ca acest plan de dieta nu merita sa fie urmat. Cu toate acestea, daca va uitati mai atent la dieta veti observa ca alimentele recomandate de ea, chiar daca nu sunt potrivite grupei dumneavoastre de sange, au totusi multe substante nutritive.
Majoritatea recomandarilor implica legume verzi. In realitate, se cunoaste faptul ca legumele constituie o parte foarte hranitoare a dietei noastre. Nu este nimic in neregula cu consumul a o multime de legume, deoarece valoarea lor nutritiva este foarte sanatoasa. Si carnea este importanta, fie ea rosie sau alba.
Adesea, cea mai buna cale care trebuie urmata este difersificarea si includerea diferitelor tipuri de alimente. Piramida alimentara merita pusa in aplicare. Cantitatile sugerate in acest articol ar trebuie sa serveasca ca indrumari generale, nici de cum ca unele stricte.
Sursa:54health.com
Traducerea si adaptarea:Echipa Dr.Andrei Laslau

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook