<p>Avocado<br />
UtilizaÈi ierburi proaspete, cum ar fi rozmarin, oregano, busuioc, tarhon sau arpagic, pentru a face lipia mai specială &#8211; este o pânză goală pregătită pentru creativitatea voastră!<br />
7. Turtă de pătlagină fără cereale Èi fără nuci<br />
Această pâine fructată (dar nu dulce) este remarcabil de versatilă pentru toppinguri dulci sau sărate &#8211; permiteÈi-vă imaginaÈia să fie liberă.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.92 -->
<div class="quads-location quads-ad68336 " id="quads-ad68336" style="float:none;text-align:center;padding:0px 0 0px 0;" data-lazydelay="3000">
<div class="quads-ad-label quads-ad-label-new">Advertisement</div><!-- responsive 1 -->
<script async src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js"></script>
<div id="andreilaslau.ro_responsive_1">
 <script>
 window.googletag = window.googletag || { cmd: [] };
 googletag.cmd.push(function() {
 var slot = googletag.defineSlot('/23293390090/andreilaslau.ro/andreilaslau.ro_responsive_1', [[300, 250], [320, 50], [728, 90], [468, 60], [336, 280], 'fluid'], 'andreilaslau.ro_responsive_1');

 var mapping1 = googletag.sizeMapping()
 .addSize([980, 0], [[728, 90], [468, 60], [336, 280], [300, 250], 'fluid'])
 .addSize([750, 0], [[728, 90], [468, 60], [336, 280], [300, 250], 'fluid'])
 .addSize([320, 0], [[336, 280], [320, 50], [300, 250], 'fluid'])
 .build();

 slot.defineSizeMapping(mapping1);
 slot.addService(googletag.pubads());
 googletag.enableServices();
 googletag.display('andreilaslau.ro_responsive_1');
 });
 </script>
</div>

</div>

<p>Ingrediente:<br />
1 lingură de ulei de nucă de cocos extra virgin<br />
1 planta de pătlagină jumătate verde / puÈin galbenă, decojită Èi tocată<br />
2 oua<br />
sare de mare după gust</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.92 -->
<div class="quads-location quads-ad68337 " id="quads-ad68337" style="float:none;text-align:center;padding:0px 0 0px 0;" data-lazydelay="3000">
<div class="quads-ad-label quads-ad-label-new">Advertisement</div><!-- responsive 2 -->
<script async src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js"></script>
<div id="andreilaslau.ro_responsive_2">
 <script>
 window.googletag = window.googletag || { cmd: [] };
 googletag.cmd.push(function() {
 var slot = googletag.defineSlot('/23293390090/andreilaslau.ro/andreilaslau.ro_responsive_2', [[300, 250], [320, 50], [468, 60], [336, 280], 'fluid'], 'andreilaslau.ro_responsive_2');

 var mapping2 = googletag.sizeMapping()
 .addSize([980, 0], [[468, 60], [336, 280], [300, 250], 'fluid'])
 .addSize([750, 0], [[468, 60], [336, 280], [300, 250], 'fluid'])
 .addSize([320, 0], [[336, 280], [320, 50], [300, 250], 'fluid'])
 .build();

 slot.defineSizeMapping(mapping2);
 slot.addService(googletag.pubads());
 googletag.enableServices();
 googletag.display('andreilaslau.ro_responsive_2');
 });
 </script>
</div>

</div>

<p>Indicatii:<br />
PreîncălziÈi cuptorul la 190 ° C.<br />
UngeÈi o tavă de copt de 22 x 22 cm cu ulei de nucă de cocos sau ulei de măsline.<br />
Într-un blender de mare viteză, combinaÈi pătlagina, ouăle Èi sarea Èi pulsaÈi până se omogenizează.</p>
<p>Se toarnă amestecul în tava de copt.<br />
CoaceÈi timp de 25 până la 30 de minute până când se fixează turta.<br />
Sugestii topping:<br />
Ouă poÈate, stropită cu miere sau presărată cu piper negru proaspăt măcinat Èi arpagic tăiat în felii subÈiri.</p><div class="amp-ad-wrapper amp_ad_1 ampforwp-incontent-custom-banner ampforwp-incontent-ad1"><amp-ad width="336" height="280" type="sulvo" data-ad="andreilaslau.ro_amp_display_336x280" class="demand-supply"></amp-ad></div>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.92 -->
<div class="quads-location quads-ad68338 " id="quads-ad68338" style="float:none;text-align:center;padding:0px 0 0px 0;" data-lazydelay="3000">
<div class="quads-ad-label quads-ad-label-new">Advertisement</div><!-- responsive 3 -->
<script async src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js"></script>
<div id="andreilaslau.ro_responsive_3">
 <script>
 window.googletag = window.googletag || { cmd: [] };
 googletag.cmd.push(function() {
 var slot = googletag.defineSlot('/23293390090/andreilaslau.ro/andreilaslau.ro_responsive_3', [[300, 250], [320, 50], [468, 60], [336, 280], 'fluid'], 'andreilaslau.ro_responsive_3');

 var mapping3 = googletag.sizeMapping()
 .addSize([980, 0], [[468, 60], [336, 280], [300, 250], 'fluid'])
 .addSize([750, 0], [[468, 60], [336, 280], [300, 250], 'fluid'])
 .addSize([320, 0], [[336, 280], [320, 50], [300, 250], 'fluid'])
 .build();

 slot.defineSizeMapping(mapping3);
 slot.addService(googletag.pubads());
 googletag.enableServices();
 googletag.display('andreilaslau.ro_responsive_3');
 });
 </script>
</div>

</div>
<div class="b03d97280e765d707d336f444dd9d428" data-index="5" style="float: none; margin:0px 0 0px 0; text-align:center;">
<div data-type="_mgwidget" data-widget-id="1671590"> 
</div> 
<script>(function(w,q){w[q]=w[q]||[];w[q].push(["_mgc.load"])})(window,"_mgq"); 
</script> 
 
 
 <script id="_vidverto-362eafc0ba2cb293c4d0e2c47c8d893c">!function(v,t,o){var a=t.createElement("script");a.src="https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js",a.setAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var d=document.getElementById("_vidverto-362eafc0ba2cb293c4d0e2c47c8d893c");d.setAttribute("id",(d.getAttribute("id")+(new Date()).getTime()));var t=v.frameElement||d;c.mount("10405",t,{width:720,height:405})}))}(window,document);</script>
</div>

<p>8. Turtă de conopidă<br />
Èofranul este un super condiment Èi adaugă o culoare superbă aurie în produsele alimentare, în timp ce conopida este o legumă cruciferă cu o mulÈime din vitaminele K Èi C.<br />
PuteÈi înlocui făina de migdale cu orice altă făină, dacă doriÈi să faceÈi această reÈetă fără nuci.</p><div class="amp-ad-wrapper amp_ad_1 ampforwp-incontent-custom-banner ampforwp-incontent-ad3"><amp-ad width="336" height="280" type="sulvo" data-ad="andreilaslau.ro_amp_display_336x280" class="demand-supply"></amp-ad></div>
<p>Ingrediente:<br />
2 ceÈti de conopidă mărunÈită crudă<br />
4 ouă<br />
1 cească de făină de migdale<br />
3 linguriÈe de praf de Èofran<br />
½ lingurita de sare de mare<br />
Indicatii:<br />
PreîncălziÈi cuptorul la 175 ° C. AcoperiÈi o tavă de copt cu hârtie de pergament.<br />
Într-un bol mediu, amestecaÈi toate ingredientele enumerate mai sus Èi combinaÈi bine.<br />
PuneÈi amestecul în tava de copt Èi împingeÈi-l uniform într-un dreptunghi cu grosimea de 0,5 cm.<br />
CoaceÈi timp de 30 de minute sau până devine aurie.<br />
Odată coapta, răciÈi complet Èi îndepărtaÈi uÈor hârtia pergamentului.<br />
TăiaÈi turta Èi depozitaÈi în frigider timp de până la o săptămână.<br />
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>;</p>
<div class="b03d97280e765d707d336f444dd9d428" data-index="3" style="float: none; margin:0px 0 0px 0; text-align:center;">
<div data-type="_mgwidget" data-widget-id="1603935"> 
</div> 
<script>(function(w,q){w[q]=w[q]||[];w[q].push(["_mgc.load"])})(window,"_mgq"); 
</script> 

</div>

<div style="font-size: 0px; height: 0px; line-height: 0px; margin: 0; padding: 0; clear: both;"></div></p>

This website uses cookies.