Slăbește cu un stil de viață sănătos și uită de diete

O abordare diferită înseamnă ca în loc să te concentrezi doar pe numărul de kilograme pe care încerci să le pierzi, să-ți orientezi atenția pe dezvoltarea unui stil de viață sănătos și echilibrat. Acesta presupune adoptarea unui regim alimentar sănătos, exerciții fizice regulate și odihnă adecvată. 

Ca răspuns la această nevoie de echilibru și claritate, a apărut noua abordare NutriFitUp a dietelor sănătoase prin cărțile „Dieta Next Level” și „Trio. Detoxifiere. Dietă. Menținere”. 

Cărțile sunt gândite ca să fie un antrenor personal devotat și tăcut pentru toate femeile care s-au hotărât să pornească în această aventură. Vă pun la dispoziție strategiile și tacticile potrivite și vă învață care sunt alimentele care vă vor îmbunătăți călătoria. Pagină cu pagină, te vor susține să-ți recunoști poftele, să le simți, să le controlezi. De fiecare dată când alegi să faci ceva, renunți, de fapt, la altceva. Când alegi să mănânci mai mult dulce, mai multă carne, mai mult, mai mult… renunți la tine și-ți validezi toate convingerile negative pe care le ai în interior și care, culmea, NU sunt ale tale. Sunt influențate de toate trăirile acumulate de-a lungul vieții, de modul în care, copil fiind, ai învățat să asimilezi opiniile celor din jur, fără să apuci să-ți dai seama dacă acele păreri îți sunt necesare.

3 secrete pentru a slăbi cu un stil de viață sănătos

Chinul dietei nu va mai exista în conștiința ta din momentul în care vei învăța să iei decizii alimentare sănătoase și să privești scăderea în greutate ca pe un proces pe termen lung, nu un sprint. Iată 3 secrete care te vor ajuta să faci tranziția mai ușor. 

1. Calitatea alimentelor e mai importantă decât cantitatea

Pentru a adopta un regim alimentar sănătos, este important să acorzi atenție calității alimentelor consumate, în loc de cantitatea lor. În loc să te concentrezi pe restricțiile calorice, ar trebui să te concentrezi pe consumul de alimente bogate în nutrienți, cum ar fi fructele și legumele, proteinele slabe și carbohidrații complecși. De asemenea, ar trebui să încerci să mănânci alimente întregi, proaspete, neprocesate și să eviți alimentele procesate și bogate în zahăr.

2. Exercițiile fizice 

În ceea ce privește exercițiile fizice, ar trebui să încerci să faci activități care îți plac și care îți aduc bucurie. Se aplică aceeași regulă ca la mâncare: în loc să te concentrezi pe cantitatea exercițiilor fizice pe care le faci, ar trebui să încerci să te concentrezi pe calitatea lor și, mai ales, pe consistență!

Acest lucru poate include antrenamente de forță, yoga sau jogging, în funcție de preferințele tale și nivelul tău de fitness. De asemenea, ar fi momentul perfect să investești în hobby-uri ca dansul, plimbările lungi, artele marțiale ș.a.

Attractive young healthy woman practising yoga on a mat in the studio, in a yoga position

3. Evaluarea progresului

Un alt aspect important este să-ți schimbi modul în care evaluezi progresul. În loc să te concentrezi doar pe numărul de kilograme pierdute, ar trebui să aloci atenție asupra altor semne de progres, cum ar fi creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea somnului, reducerea stresului și îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Prin concentrarea pe dezvoltarea unui stil de viață echilibrat și sănătos și printr-o abordare pozitivă a progresului, poți obține rezultate satisfăcătoare și să te simți mai bine în pielea ta!

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook