Stela Enache arată senzațional la 68 de ani, iar fiica sa îi calcă pe urme

Stela Enache, cea care în anii 80 umplea sălile de spectacole și ridica în picioare publicul cu melodii celebre ca Ani de liceu, Diminețile mele sau Tangoul de demult, va împlini, pe 24 ianuarie, vârsta respectabilă de 68 de ani și nu putem să trecem cu vederea cât de bine arată artista și cu ce condiție fizică de invidiat se mândrește.

Stela Enache a trecut printr-o dramă cumplită în urmă cu 9 ani, când soțul său, compozitorul și cântărețul de muzică ușoară, Florin Bogardo, a trecut în neființă.

O femeie nu doar frumoasă, ci și extraordinar de puternică, Stela Enache a trecut peste această tragedie cu ajutorul celor doi copii ai săi, Laura Maria, în vârstă de 41 de ani, și Anton Marin, în vârstă de 38 de ani.

Stela Enache alături de soțul său, Florin Bogardo, (stânga) și alături de fiul său, Anton Marin, Bogardo (dreapta)

Cu toate că ambii copii sunt mutați peste granițele țării, fata, designer de interior, locuiește în Italia, iar Anton, după ce a finalizat cursurile Facultății de Turism, Management și Economie, s-a mutat în Germania, Stela Enache are o relație foarte apropiată cu aceștia și îi vizitează destul de des, cu atât mai mult cu cât, între timp, a devenit și bunică.

Articolul continuă după reclame

Stela Enache și fiica sa, Laura Maria, în copilărie

Ceea ce este de apreciat este faptul că fiica Stelei Enache, Laura Maria, îi calcă întocmai pe urme, și nu ne referim doar la partea artistică pe care și-o etalează în amenajările interioare, ci și la siluetă, semn că îi moștenește gena bună a mamei sale.

Laura Maria, fiica Stelei Enache, în prezent

Stela Enache continuă și în prezent să urce pe scenă și să încânte publicul cu vocea sa, ba chiar este solicitată să cânte și în cluburi și discoteci frecventate de tineri.

Piesele ei au făcut furori generații de-a rândul, iar frumusețea ei i-a cucerit pe admiratori.

Totuși, publicul care a privit-o și a admirat-o nu a știut că atunci urca pe scenă, pe parcursul carierei ei de peste 40 de ani, Stela își punea o ”mască” invizibilă, sub care ascundea orice problemă, pentru a fi zâmbitoare în fața oamenilor.

Sursa: www.unica.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook