Dieta keto: idei de mic dejun

Așa cum v-am promis în articolul precedent, în acest articol am să vă ofer 10 idei pentru un mic dejun keto, sănătos, gustos și sățios! Varianta 1 O felie de pâine cu unt 82% grăsime, somon, gorgonzola, telemea maturată, măsline, migdale, caju, nuci braziliene, roșie, conopidă. Deci, am în farfurie proteine și grăsimi de calitate … Continuă lectura „Dieta keto: idei de mic dejun”

Dieta ketogenică – 10 idei de mic dejun

La mulți ani, dragi cititori și bine ne-am regăsit după sărbători! Sunt sigur că mulți dintre voi ați adoptat deja dieta keto, iar pentru cei care nu au făcut-o încă, întotdeauna există un început. Pentru aceia dintre voi, care ați început deja dieta, iată, revin cu alte 10 idei de mic dejun. În articolele ce … Continuă lectura „Dieta ketogenică – 10 idei de mic dejun”

Dieta ketogenică – 10 idei de prânz

Pentru cei care au început deja dieta, continuăm astăzi cu 10 idei de prânz. Nu uitați: în dieta ketogenică poți mânca foarte bine și sănătos. Proteine de calitate, grăsimi suficiente, foarte puține glucide, vitamine, minerale, fitonutrienți, antioxidanți. Varianta 1: Mușchi de porc tras în ulei de cocos, în vas de ceramică, salată de crudități ( … Continuă lectura „Dieta ketogenică – 10 idei de prânz”