Dieta keto idei de prânz

Așa cum v-am promis în articolul precedent, în acest articol am să vă ofer 10 idei pentru un prânz keto, sănătos, gustos și sățios!

Varianta 1
Piept de pui la grătar, nuci macadamia, nuci braziliene, măsline kalamata, salată verde, gogoșar murat și conopidă crudă. Demențial de bun!

Varianta 2
Porc de țară și conopidă făcute după rețetele mele, gogoșar murat. Chiar a fost un deliciu. Conopida conține smântână, ouă, cașcaval.

Varianta 3
Macrou tras în ulei de cocos, în vas de ceramică, condimente – cimbru, rozmarin, piper, 3 roșii date pe răzătoare. Delicios!

Varianta 4
Ficat de porc, condimente, ulei de cocos, toate băgate la cuptor în vas de yena, murături. Vita – poveste similară. Niște mazăre sote – asta am avut poftă, este destul de glucidă, am mâncat doar vreo 50 grame. Am avut alături și niște macadamia lângă porc și niște nuci braziliene lângă vită. În total am mâncat așa – 3 feliuțe de ficat de porc, o biluță de vită, o mână de macadamia, câteva nuci braziliene, murături, cele 50 grame de mazăre. Deci mă uitam la toate alea și nu știam ce să mănânc. De fapt, eu știu de ce mi s-a întâmplat asta – mâncasem înainte un iaurt care mi-a adus 40 grame de grăsime și deja mă cam săturasem. Deci fizic nu am putut mânca mare lucru. Asta este unul din primele lucruri care se întâmplă atunci când renunți la carbs și îi înlocuiești cu grăsime. Nu îi poți înlocui pe toți cu proteină. Dar dacă îi înlocuiești cu proteină și grăsime, senzația este că nu-ți mai e foame.

Varianta 5
Două bucăți de carne ( porc la cuptor ), murături, mure, câteva bucățele mici de desert -smântână grasă pentru frișcă 30%, fructe de pădure și gelatină, și o mână de macadamia.

Articolul continuă după reclame

Varianta 6
Porc în grăsime de cocos, în vas de yena cu vin și mirodenii la cuptor (o oră), ridiche, ardei capia, roșie, macadamia și nuci braziliene.

Varianta 7
Rulada de porc de țară cu cașcaval ecologic, niște caju, o roșie, un morcov crud, varză murată. Curat Ketogenic, mon Cher (TM).

Varianta 8
File de porc, smântână și ciuperci. Un prânz întârziat. Pe la ora 4:30!

Varianta 9
Mușchi de porc, șorici, gogoșar, varză murată și foarte puțin vin într-un păhărel pentru țuică! Curat vegan și Curat Ketogenic, mon Cher (TM). Chiar și Curat tradițional.

Varianta 10
Antricot de vită prăjit în ulei de cocos, în vas de ceramică și apoi acoperit cu apă și lăsat să fiarbă 30 minute cu condimentele: piper, busuioc și cimbru, a ieșit foarte gustos; fâșii de dovlecel trase în ulei de cocos cu condimente și cașcaval ras, nuci, puțină brânză cu mucegai. Pe masă am mai avut o salată de crudități: roșie, ardei, castravete, zeamă de lămâie, țelină tăiată și cașcaval, precum și o felie dintr-un tort keto. Și un ceai verde cu mentă. Nu am putut mânca tot. Am lăsat salata pentru mai târziu.

În următorul articol continuam cu idei pentru cină keto!
Cu stimă,
Dr. Andrei Laslău
SLABESTE MANCAND REGESTE, INCLUSIV GRASIMI ! ( TM )
CONTACT : www.andreilaslau.ro/contact
TRANSFORMARI : www.andreilaslau.ro/transformari

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook