5 zodii cu care nu ar trebui sa te contrazici niciodata

5 zodii cu care nu ar trebui sa te contrazici niciodata
Berbec
Pur si simplu nu o face cu acest nativ! Nu e vorba ca au dreptate sau nu, dar acesti nativi sunt luptatori, iar lupta lor este alimentata de mandrie si agresiune.

Cand intri intr-o discutie cu acest nativ, eul lui se activeaza si nu are de gand sa cedeze in nicio conditie. Este un jucator nedrept, dar cu o inteligenta iesita din comun. El intra in joc ca sa castige si are natura unui razboinic.
Balanta

Ai incercat vreodata sa ai o confruntare cu acst nativ? Vei pierde pur si simplu pentru ca e inzestrat cu un mecanism de supravietuire care nu il lasa sa isi arate puterea deplina, iar acest lucru duce la un comportament pasiv-agresiv. Te va face sa te simti ca si cum te-a invins si o va face zambind.

Cand te lupti cu o Balanta, vei ajunge sa te simti complet nemultumit, ca si cum tot ceea ce ai incercat sa dovedesti nu numai ca e in regula pentru ea, ci si ca nu merita sa va certati. Sentimentul e ca si cum te-ai certa cu un perete, pentru ca ea fuge de confruntari. Ea te va privi, va da din cap si va zambi in timp ce tu esti aprins la maximum.

Leu
In cazul Leului e o chestiune de mandrie. Acesta este egomaniacul zodiacului, ii place spectacolul si are intotdeauna dreptate. Indiferent de ceea ce zici, el iti manipuleaza cuvintele astfel incat sa te faca sa te simti nebun pentru ca ai spus acele lucruri.

Articolul continuă după reclame

Poate ca doresti sa ii demontrezi ceva si sa ii pui inteligenta la indoiala, si s-ar chiar sa castigi, dar asta nu conteaza pentru acest nativ. El va neglija tot ceea ce ai spus pentru ca doar el cunoaste adevarul absolut!
Fecioara
Perfectionista din fire, Fecioara crede ca tot ce spune e adevarat si…perfect. Acest adevar poate sa nu aiba nimic de-a face cu realitatea, mai ales cu realitatea ta. Ea are o multime de lucruri de spus si nu se pierde in timpul unei discutii. Ea crede ca te cunoaste mai bine decat o faci tu si cum poti sa crezi ca tu ai avea dreptate si nu ea? Tot ce poti sa faci este sa zambesti si sa astepti sa se calmeze, dupa care sa iti vezi de viata ta.
Gemeni
Acest nativ vrea sa te salveze. El are impresia ca e aici pentru a face bine celor din jur si pentru a fi bun, dar asta atat timp cat esti de acord cu el. El nu se cearta cu tine, el te salveaza, e de datoria lui sa iti deschida ochii. El stie totul mai bine decat tine, cel putin in mintea lui, iar acest lucru te va scoate din minti, te va face sa te simti janic si te va frustra. Nu e nimic mai rau decat sa existe o persoana care stie mai bine decat tine ce ti se potriveste, eliminand complet opinia ta.
Sursa:sanatate.bzi.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook