6 semne clare că o persoană dragă care a decedat este în apropiere

Ai pierdut o persoană dragă? Semnele care spun că spiritul ei se află încă în preajma ta

Sa pierzi pe cineva drag este extrem de greu. Pierderea unei persoane este dureroasa, insa, din pacate, este o situatie cu care ne confruntam in viata reala.

In functie de cat de puternici suntem si de cat de mult a reprezentat acea persoana pentru noi, pierderea ei ne poate aduce multa suferinta, ne poate transpune intr-o stare de ameteala, de nebunie,

de drepresie si ne-am dori din tot sufletul ca acea persoana sa mai ramana, chiar si pentru putin timp, alaturi de noi. Ei bine, se poate ca, uneori, lucrul acesta sa nu fie doar rodul imaginatiei noastre si ca persoana in cauza chiar sa fi ramas aproape. Iata cateva semne prin care sa va dati seama.

1. Apar des in visele voastre si apare acea senzatie ca nu ar fi plecat deloc. Sigur, este normal ca atunci cand te gandesti intens la cineva, sa-ti apara des in vis.

Totusi, in aceste cazuri, situatia este cu totul diferita. Visul pare atat de real, persoana decedata este si ea reala, ii simti mirosul, o poti atinge, este ca si cum ar fi din nou in viata. Si este foarte dificil sa va treziti.

2. Le simtiti atingerea care este atat de reala intocmai ca si senzatia de cald si rece. Este vorba de ceva mai mult decat de amintirea atingerii unei persoane.

Articolul continuă după reclame

Senzatia ca esti mangaiat pe par, atingerea, presiunea, totul este atat real si de familiar incat sunt mari sanse sa fiti in prezenta unui spirit.

3. Se intampla lucruri ciudate, nu le poti explica, insa este ceva ce persoana decedata ar face.

Cad lucruri pe langa voi sau se aud zgomote. Este foarte posibil sa nu fie rodul imaginatiei, ci chiar spiritul persoanei decedate care a continuat sa ramana alaturi de voi.

4. Lucruri care conteaza incep sa dispara in mod misterios. Este posibil ca durerea sa va afecteze ratiunea si memoria si sa uitati ce faceti, insa este mai mult de atat.

Dispar obiecte ale persoanei in cauza si apar apoi in locuri neasteptate sau in locuri in care ei le-ar fi pus.

5. Le simti mirosul unde nu te astepti. Persoana iubita, decedata, nu era singura care folosea acel parfum, insa nu este vorba numai despre asta. Cum ti se pare daca ii simti parfumul in pat mult timp dupa? Este clar ca spiritul a fost langa tine…

6. Fluturi vin catre tine fara teama.

Fluturii sunt superbi si prietenosi, dar nu se apropie chiar atat de mult de oameni. In folclorul diverselor tari, fluturii sunt simbolul sufletelor moarte.

Asa ca, daca vezi fluturi indreptandu-se catre tine in mod cu totul neobisnuit, este clar ca este spiritul persoanei dragi care vrea sa iti ramana alaturi.

SURSA: ideaspots.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook