8 beneficii uimitoare ale vitaminei E pentru piele și păr pe care fiecare femeie trebuie să le cunoască

Vitamina E este un medicament minunat!

Acesta poate trata o serie de probleme ale inimii și sângelui, inclusiv arterele blocate, hipertensiunea arterială, arterele întărite ale piciorului, vene varicoase, diabetul și complicațiile conexe, precum și afecțiuni ale nervilor, inclusiv bolile Alzheimer și demența.

Vitamina E este de asemenea benefică pentru ochi, siguranța fătului în uter, sănătatea femeilor și impotența la bărbați. Este, de asemenea, utilizat în mod obișnuit pentru a vindeca pielea uscată și deshidratată și se găsește din ce în ce mai mult în toate produsele farmaceutice de îngrijire a pielii.

Vitamina E sau alfa-tocoferolul este un antioxidant solubil în grăsimi, care se găsește predominant în legumele cu frunze verzi, nuci și semințe, fructe de mare și fructe.

Suplimentele cu vitamina E sunt prescrise atunci când corpul dumneavoastră este, din anumite motive, incapabil să absoarbă substanța nutritivă din dieta obișnuită.

Vitamina E măreşte fecunditatea. Ea intervine în procesul fertilităţii, stimulând la bărbaţi formarea spermatozoizilorşi asigurând buna desfăşurarea a sarcinii la femei.

Aplicarea topică a vitaminei E poate fi sub forma unui extract de ulei folosit pe piele și pe păr pentru creșterea și hrănirea acestora.

Iată câteva dintre beneficiile uimitoare pe care această vitamină le are asupra corpului dvs.:

1. Hidratant natural

Aplicând câteva picături de ulei de vitamina E și amestecându-le în crema dvs. obișnuită de hidratare, poate constitui o mare schimbare în bine pentru dvs. Vă va ajuta să obțineți o piele strălucitoare peste noapte.

2. Împiedică îmbătrânirea pielii

Articolul continuă după reclame

Vitamina E este un ingredient esențial pentru a arăta mai tânăr o dată cu înaintarea în vârstă. Accelerează formarea de colagen, rezultând în obținerea unei pieli radiante.

3. Remediu pentru arsuri solare

Vitamina E este cunoscută pentru tratamentul arsurilor solare. Antioxidanții prezenți în uleiul de vitamina E ajută uimitor în vindecarea arsurilor.

4. Ajută la diminuare / mascare petelor întunecate / cicatricilor de pe față

Se amestecă uleiul de măsline cu ulei de vitamina E și se aplică pe zonele afectate.

5. Agent de curățare a feței

Vitamina E este un emolient greu, care facilitează îndepărtarea impurităților de pe suprafața pielii, precum și menținerea echilibrului său uleios. Utilizați câteva picături de ulei de vitamina E pe o bilă de bumbac pentru a șterge fața. Aplicați de două ori pe zi. De asemenea, acționează foarte eficient ca un demachiant.

6. Stimulează creșterea părului

Adăugați ulei de vitamina E în uleiul dvs. obișnuit de păr. Vitamina E remediază foliculii deteriorați ai părului și încurajează creșterea sănătoasă a firului de păr. De fiecare dată înainte de aplicare adăugați câteva picături de ulei în uleiul de păr.

7. Împiedicați albirea prematură a părului

Uleiul de vitamina E vă ajută nu numai să obțineți o piele mai tânără, ci și să vă împiedicați părul să cadă. Acesta nu permite coroziunea țesuturilor să aibă loc, rezultând în obținerea unui păr negru și strălucitor.

8. Păr lung, mătăsos și strălucitor

Fără îndoială, uleiul de vitamina E este un bun impuls pentru creșterea părului. Odată cu acesta, părul devine strălucitor și mătăsos. Ajută la obținerea părului sănătos și puternic.

Sursa: runhealthylifestyle.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook