8 semne că bărbatul tău te va iubi pentru totdeauna

Cele mai multe dintre noi își amintesc momentul acela din copilărie când luam o floare cu cât mai multe petale și începeam să rupem câte o petală spunând “Mă iubește, nu mă iubește”. Pe măsură ce înanintăm în vârstă se pare că facem, în continuare același joc, fiecare relație prin care trecem e o nouă petale pe care o rupem din viața noastră.

Când te îndrăgostești, vezi lucrurile bune în alte persoane. A iubi este unul dintre cele mai frumoase sentimente. Totuși, găsirea unei persoane potrivite poate fi o provocare. Un bărbat care vrea să fie alături de tine pentru totdeauna nu se așteaptă se te schimbi, te iubește așa cum ești. Dar dacă sunteți destul de norocoși și l-ați găsit deja, acestea sunt semne că trebuie să-l păstrați pentru totdeauna.

Prințesă răsfățată
Dacă te face să te simți ca o prințesă, chiar dacă nu te simți așa de fermecătoare, este un semn bun că vrea să-și petreacă restul vieții cu tine. Cei mai mulți bărbați sunt la fel la început, dar, odată cu trecerea timpului, își arată adevărata lor față.

Dacă omul tău nu se teme că ar arăta cât de mult te iubește, el este cu siguranță de păstrat.
Cuplul
Un alt semn sigur că el este îndrăgostit de tine este faptul că folosește mai mult ”noi” decât folosește ”eu”.

Bărbații care folosesc „eu” mai mult fac asta doar dacă nu sunt îngrijorați dacă relația va eșua. Cei care sunt îndrăgostiți nu au nici o problemă spunând „noi”.
Lasă-mă să te ajut
Dacă el dorește să stea treaz mai mult pe timp de noapte gândindu-se cum poate să-ți rezolve problemele, ca să poți fi fericită, el e îndrăgostit până peste cap de tine.

Articolul continuă după reclame

Vorbește despre viitorul tău
Bărbații care nu au intenții serioase cu dvs. nu sunt interesați de planurile dvs. viitoare. Cu toate acestea, un bărbat care crede că a găsit femeia potrivită este dispus să planifice în viitor, cum ar fi vacanța de Crăciun sau de vară următoare.
Sincronizați
Data viitoare când intrați în cameră, acordați atenție modului în care vă privește. Doar dacă crede că sunteți frumoasă nu este suficient. Dacă ochii și fața lui se aprind când vă văd, el este cu siguranță al dvs. complet.
Acele șase cuvinte mici
Dacă îți spune că ești unica și dacă vorbește și despre viitorul vostru împreună, probabil că ar trebui să te aștepți la ceva strălucitor.

Doar tu
Dacă sunteți prima persoană cu care împărtășește totul și, de asemenea, vă cere opinia și o apreciază, sunteți persoana cu care vrea să-și petreacă viața.
Confirmare
Dacă membrii familiei vorbesc despre sentimentele sale pentru dvs. când nu sunteți în jur, de exemplu, mama lui vă spune că ea l-a auzit spunându-i tatălui său că sunteți persoana perfectă pentru el, sunteți singura pentru el.

Deci, dacă ați observat unele sau toate aceste calități în cel iubit, asigurați-vă că nu veți face niciodată nimic să-l pierdeți. Găsirea persoanei potrivite este foarte grea, așa că mereu apreciați ceea ce aveți.
Sursă: http:www.fhfn.org

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook