Horoscopul IUBIRII pentru saptamana 18 – 24 septembrie: Schimbari majore in viata sentimentala pentru o zodie!

Horoscopul IUBIRII pentru saptamana 18 – 24 septembrie: Schimbari majore in viata sentimentala pentru o zodie!
Iată cum stai cu iubirea în săptămâna 18-24 septembrie.
Berbec. Săptămâna aceasta va veni cu schimbări majore în viaţa ta sentimentală.

Vestea bună este că acestea îţi vor aduce beneficii şi nicidecum nu te vor trage înapoi. Spune da provocărilor, mai ales dacă eşti singură şi permite-le admiratorilor să îţi arate adevărata lor faţă. Din moment în moment poate apărea cineva care va intra definitiv în viaţa ta. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil tu împreună cu partenerul tău decideţi să vă întemeiaţi o familie sau să vă faceţi alte planuri de viitor.

Taur. Astrele te sfătuiesc ca această săptămână să o petreci mai mult în compania celor dragi, în special a partenerului de viaţă. Dacă eşti singură, renunţă la a mai fi atât de pretenţioasă, altfel cu cât vei înainta în vârstă, cu atât şansele de a-ţi găsi un iubit vor scădea. Trebuie să încerci să renunţi la unele tabieturi şi să accepţi cu braţele deschide pe cineva în viaţa ta chiar dacă va veni odată cu schimbarea.

Gemeni. În acestea zile, ai face bine să încerci să fii mai romantică şi să reaprinzi flacăra iubirii dintre tine şi partener. În cazul în care monotonia s-a instalat în viaţa voastră, trebuie să faceţi unele schimbări. Dacă eşti singură sau recent despărţită, acum este momentul să începi să îţi trăieşti viaţa ta maximum şi să faci multe din lucrurile care nu erau morale atunci când erai implicată într-o relaţie.

Articolul continuă după reclame

Distrează-te şi fă-ţi mulţi prieteni!
Rac. Dacă relaţia ta amoroasă scârţâie încă de ceva vreme, acum este momentul să iei o decizie. Fie că te hotărăşti să faci ceva pentru a o salva, fie te desparţi, cert este că o schimbare este binevenită. Nu mai accepta să fii nefericită, deşi asta e propria ta alegere, căci totul stă în mâinile tale. O discuţie sinceră cu iubitul tău poate fi exact ce vă trebuie acum.

Dacă eşti singură, vei constata că un prieten se poartă ciudat în raport cu tine, lucru care te poate speria iniţial.
Leu. Acum este momentul să faci primul pas spre o împăcare, fie cu partenerul tău, fie cu vreo rudă apropiată. Indiferent despre cine e vorba, lasă orgoliul deoparte pentru că tot tu eşti cea care suferă mai mult. Dacă motivele certurilor voastre nu sunt grave, analizează situaţia şi vezi ce ai de câştigat şi ce ai de pierdut din toată această treabă. Ura nu rezolvă nimic, ar trebui să ştii asta deja!
Fecioară. Nu se vor produce schimbări în viaţa ta sentimentală în aceste zile, ba chiar s-ar putea spune că eşti mai liniştită decât oricând.
Ai luptat mult pentru a obţine ce îţi doreşti, aşadar acum stai doar şi priveşti rezultatul eforturilor tale de a-ţi schimba partenerul. Nimic nu poate fi mai plăcut decât să îţi atingi ţelurile, însă ai grijă să nu întreci măsura. E foarte important să îl accepţi pe cel de lângă cu aproape tot ce vine la pachet!
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook