Lucruri pe care nicio femeie puternică nu le tolerează într-o relaţie

Odata ce ai intrat intr-o relatie cu o femeie puternica si independenta, urmatorul pas ar fi sa gasesti o modalitate de a o pastra.

O asemenea femeie are nevoie de suficient spatiu pentru a-si putea intinde aripile si sa faca lucruri in felul ei, insa acest lucru poate fi intimidant.

Cheia este sa ai suficienta incredere ca, la finalul zilei, se va intoarce in bratele tale dupa ce va salva lumea. O femeie puternica are standarde inalte si principii morale clare. Iar daca nu o poti respecta atunci te va parasi.

Iata 6 lucruri pe care o femeie puternica nu le va tolera.

Lipsa de respect

Intr-o relatie, respectul trebuie sa fie reciproc. O femeie puternica isi cunoaste valoarea si nu va tolera niciodata sa fie tratata nerespectuos. Ea stie ca respectul este vital intr-o relatie. Tocmai de aceea, te va trata cu respect, insa se va astepta sa fie si ea respectat.

Sa incerci sa o controlezi

Cand unul dintre parteneri incearca sa preia intreg controlul intr-o relatie, lucrurile pot degenera rapid. O femeie puternica este obisnuita sa aiba grija de ea insasi si sa gestioneze lucrurile in maniera proprie asa ca nu incerca sa iei decizii pentru ea, sau sa incerci sa dictezi fiecare aspect al relatiei voastre.

Asta nu inseamna ca doreste controlul total; ar trebui sa existe un echilibru intre voi doi alaturi de o comunicare excelenta.

Sa-i fortezi limitele

Este important sa stii si sa respecti valorile morale si limitele personale ale partenerei de cuplu.

Femeile puternice isi cunosc propria valoare si nu au nicio problema sa spuna „nu”.

Nu va accepta niciodata pe cineva care incearca sa-i incalce valorile morale din egoism. Daca nu-i poti respecta limitele atunci te va parasi.

Nu o tratezi ca pe egalul tau

Trateaza-ti partenera ca pe egala ta in toate privintele. Daca are nevoie de ajutorul tau va stii sa ti-l ceara. Nu presupune ca nu poate face ceva si nu lasa venitul, educatia, statusul social sau sexul sa decida rolul pe care fiecare dintre voi il are intr-o relatie.

Sa fii negativ la adresa ei

Oricine are, uneori, zile mai proaste insa o femeie puternica stie cum sa lase in urma trecul si sa revina in picioare dupa ce a fost la pamant. Insa, sa ramai intr-o stare de spirit negativa nu doar ca iti alunga atractivitatea, dar ii si pune la pamant pe cei din jurul tau. Daca vezi intotdeauna partea goala a paharului cand e vorba de partenera ta si de ideile, gandurile si opiniile sale, mai devreme sau mai tarziu te va parasi.

Sa nu o sprijini

O femeie puternica este asemeni unei misiuni. Stie ce vrea si munceste pentru a-si atinge obiectivele. Daca o ironizezi si o critici atunci cand isi dezvaluie scopurile si visele este ca si cum i-ai da o palma. Daca nu o sprijini si nu esti langa ea cand are succes, va gasi pe altcineva care sa fie alaturi de ea atat la greu cat si la bine si sa se bucure pentru realizarile ei.

Sursa: www.ziarulevenimentul.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook