Horoscopul IUBIRII pentru saptamana 18 – 24 septembrie: Schimbari majore in viata sentimentala pentru o zodie!

BALANTA- Săptămâna aceasta nu e deloc rea pentru tine pe plan amoros, ba chiar se poate spune că începi să te reîndrăgosteşti ca la început de partenerul tău.
În ultima perioadă au tot existat discuţii şi tensiuni care v-au îndepărtat unul de celălalt, dar e bine că v-aţi dat seama cât încă nu e prea târziu.

Mai multe momente de intimitate şi drăgălăşenie sunt tot ce aveţi nevoie. Dacă eşti singură, nu socializa chiar cu oricine pentru că îţi poţi face o reclamă proastă!
SCORPION- Există toate şansele ca în aceste zile să te împaci cu fostul iubit, dar asta doar dacă îţi doreşti tu.

Este foarte important să faci ceea ce simţi şi să ignori în mare parte sfaturile gratuite pe care ţi le oferă cei din jur. Chiar dacă lucrurile nu vor funcţiona bine nici de această dată, măcar vei fi împăcată cu tine că ai făcut tot ce ai putut. Nu accepta să fii batjocorită, indiferent dacă eşti singură sau implicată într-o relaţie!

SAGETATOR- Nu ar strica să socializezi mai mult în aceste zile, mai ales dacă eşti singură şi disponibilă.
Nimic nu te poate opri din drum dacă eşti pusă pe cucerit şi flirt. Atât timp cât nu te implici în relaţii interzise, astrele îţi permit să faci orice. Pentru nativele care au un partener stabil se anunţă o perioadă bună, şi asta doar datorită faptului că cel de lângă ele le fac să se simtă speciale şi apreciate.

Articolul continuă după reclame

CAPRICORN- Săptămâna aceasta dai dovadă de mult şarm, lucru care te va ajuta să cucereşti şi pe cine vrei, dar mai ales pe cine nu vrei.
Dacă există persoane pe care nu le suporţi sau care te agasează, ar fi bine să fii reticentă în ceea ce le priveşte şi să le eviţi cât poţi de mult.

Încearcă să te învârţi în cercuri selecte pentru a-ţi găsi partenerul mult visat. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e posibil să îţi pui iubitul sau soţul pe jar.
VARSATOR-În aceste zile, e posibil ca partenerul tău să îţi reproşeze faptul că nu ai timp de el sau că nu îi dai atenţie atunci când are nevoie.
Chiar dacă ai altele pe cap, e important să îl asculţi atunci când îţi cere sau când ar trebui să îi fi alături. Nu uita de ce te-ai implicat într-o relaţie şi nu omite faptul că trebuie să o întreţi, altfel ea nu va funcţiona din inerţie. Viaţa în doi ar trebui să fie mai uşoară, aşa cu nu o complica inutil!

PESTI- Este foarte important ca în aceste zile să încerci să ai parte de mai multe momente intime alături de partenerul de viaţă.
Atât tu, cât şi el aveţi nevoie să staţi mai mult în dormitor şi să vă detaşaţi de carieră sau alte probleme banale de zi cu zi. Dacă eşti singură şi disponibilă, ai multe de câştigat de pe urma libertăţii de care te bucuri. Spre exemplu, ai putea să îţi canalizezi atenţia către carieră şi să te faci remarcată în domeniul în care activezi!
Sursa: www.kfetele.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook