Ele sunt cele mai libertine femei din zodiac! Ai grija cum te comporti, ca se uita si in alte parti

Femeia Berbec

Puterea este cheia care influenţează relaţia cu femeile Berbec. Toate femeile Berbec au nevoie de independenţă şi de mult spaţiu.

Deşi au nevoie de afecţiune şi sinceritate, le place să iasă în oraş şi să facă victime. Este o balanţă care se inclină ba într-o parte, ba în alta. Nu pot fi ţinute cu forţa şi cel mai bine e să le laşi libere.

Femeia Taur

Femeile Taur au o carismă excelentă şi spun lucrurilor pe nume.

Apetitul sexual este ca o foame constantă şi nu ţin cont de mentalitatea sau fizicul partenerului. Bărbaţii sunt doar nişte ustensile în mâinile lor.

Femeia Gemeni

Într-o relaţie, femeii Gemeni nu îi este ruşine să facă avansuri şi altor bărbaţi.

Nici măcar când iubitul este de faţă. Dar îşi ştiu limitele şi nu ar fi în stare să înşele. Ele vor să îşi demonstreze constant că încă mai au acel ceva care atrage bărbaţii.

Nu este ceva neobişnuit ca o femeie Gemeni să se întalnească cu bărbaţi mult mai în vârstă sau mai tineri.
Femeia Rac

Femeile Rac nu se aventurează în căutarea unui partener sexual, pentru ele e importantă stabilitatea. Iar atunci când au parte de o aventură se întâmplă pur şi simplu, nu e ceva plănuit. Sunt orientate mai mult spre căsnicie şi creşterea copiilor.

Citeste si 10 combinații zodiacale care vor avea 3 luni pline de iubire – După asta, relațiile se vor destrăma!

Dragostea este cel mai frumos sentiment, însă pentru ca două persoane să fie împreună și să aibă o relație de lungă durată trebuie să existe o conexiune între cei doi parteneri.

Astrele ne dezvăluie care sunt combinațiile de zodii care vor trăi trei luni de Rai, dar care apoi se vor destrăma. Iată care sunt acestea:

BERBEC + RAC: dragoste mare la început, apoi doar lacrimi

Berbecul și racul împreună pot avea parte doar de pasiune și de multă dragoste, însă după ce această flacără a pasiunii se stinge, relația dintre cele două zodii se va destrăma.

TAUR + RAC: nu se vor relaxa unul în compania celuilalt

La început, vor crede că au aceleași percepții asupra vieții și aceleași principii. Ambele zodii adoră să petreacă timpul în jurul casei, de cele mai multe ori îmbrățișați sau sărutându-se, însă este o problemă. Racul cel schimbător și taurul temperamental nu se vor înțelege.

Articolul continuă după reclame

GEMENI + GEMENI: certurile nu vor întârzia să apară

Există două scenarii în cazul acestor nativi. Relația lor va fi minunată, ori un dezastru total. Vor exista multe drame și multe certuri.

FECIOARĂ + GEMENI: mințile luminate nu funcționează mereu împreună

Aceste două semne zodiacale sunt extrem de diferite, însă se și atrag foarte mult, ce-i drept, doar la început. Deși ambele zodii sunt extrem de inteligente, ori de câte ori au o discuție, se ivesc și certurile.

RAC + LEU: nici cele mai bune intenții nu vor funcționa

Deși relația celor doi pare a fi o poveste de dragoste ca în filme, nu vor reuși să treacă peste obstacolele din relația lor. Leu poate fi destul de încăpățânat, iar racul nu va accepta niciodată acest lucru.

SĂGETĂTOR + GEMENI: dorința de a fi tu însuți nu va funcționa

Ambele zodii au un interes crescut pentru propria persoană. Își apreciază extrem de mult calitățile și de aceea nu vor fi capabili să le aprecieze pe ale partenerului. Este mai bine dacă nu vor implica și sentimente în această relație.

LEU + SCORPION: insecuritățile vor fi prezente la ambele zodii

Ambele zodii sunt extrem de încrezătoare și de afectuoase în public, însă în interiorul lor sunt nesigure. Acest lucru va face ca relația dintre ele să nu dureze foarte mult timp.

CAPRICORN + BALANȚĂ: diferențe prea mari

Deși ambele zodii sunt iubitoare de frumos, diferențele dintre cele două sunt extrem de mari. Drama va fi la ordinea zilei pentru că se vor contrazice din orice nimic.

PEȘTI + TAUR: romantismul este frumos, însă nu este suficient

Ambii nativi sunt romantici și iubesc să-și manifeste afecțiunea. Peștii indeciși nu vor putea sta alături de taurii morocănoși prea mult timp. Diferențele dintre personalitățile lor se vor vedea curând și se vor despărți.

VĂRSĂTOR + FECIOARĂ: prea multă furie

Sunt o mulțime de diferențe între aceste zodii care stau în calea fericirii lor. Vărsătorilor le place să trăiască viața la maximum, iar fecioarelor le place liniștea. Se vor bucura de câteva întâlniri drăguțe, însă nu ar trebui să investească sentimente.

Sursa: www.kfetele.ro

Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook