9 daruri pe care o persoană dragă care a murit ți le trimite de dincolo

Ați observat vreodată obiecte ciudate în calea dvs. imediat după ce o persoană iubită moare? Ar putea fi o pană, o monedă pe jos sau o pasăre colibri la fereastra voastră. Mulți oameni văd aceste elemente ca un semn al dragostei persoanei decedate, încercând să ajungă la ei.

Poate cei mai mulți dintre noi nu cred în comunicarea cu lumea de dincolo, dar, conform unor specialiști, suntem tot timpul atenționați de cei dragi, care s-au stins, prin semne ce pot fi descifrate numai atunci când credem în astfel de lucruri. Altfel, aceste semne trec neobservate.
Iată nouă daruri pe care le-ar putea trimite o persoană iubită care nu mai este alături de dvs.:

1. Pene
Dacă observați o pană în calea voastră, este posibil ca persoana iubită să folosească aripile păsărilor pentru a trimite un mesaj. Vrea să știți că mai este încă alături de dvs. și privește asupra voastră.
2. Cochilii de scoici

De obicei, nu vedem cochilii în afara plajei. Deci, dacă observați o scoică într-un loc neobișnuit, ar putea fi un dar de la persoana iubită pentru a vă reaminti că sunt încă cu voi.
3. Monede
Ați auzit vreodată expresia „mărunțișuri din cer?”

Aceasta vine din credința că atunci când unii oameni găsesc un bănuț este de fapt un mesaj de la persoana iubită decedată, pentru a vă reaminti că sunteți valoros și iubit.
4. Fluturi, albine, libelule sau colibri
Dacă vedeți aceste creaturi mai mici înaripate care zboară în jurul vostru, poate fi un mesaj ascuns.

Articolul continuă după reclame

Data viitoare când vedeți un fluture, o albină, libelule sau păsări colibri, opriți-vă și luați o clipă pentru a vă gândi la persoana iubită.
5. Vise
Ai visat vreodată o persoană iubită după moartea lor? Acordați o atenție deosebită visului dvs. data viitoare când apare cineva drag decedat. Ar putea să vă trimită un mesaj, să vă dea sfaturi sau să vă dea răspunsurile pe care le-ați căutat.
6. Numere
Dacă observați că în viața dvs. unele numere se repetă, ar putea însemna că cineva drag decedat încearcă să vă contacteze. Mesajele cu numere pot să vină și sub forma de date importante, cum ar fi ziua de naștere a persoanei dragi.
7. Muzică
După ce o persoană iubită dispare, s-ar putea să auziți din când în când cântecul lor preferat sau o melodie care vă amintește de ele. De fiecare dată când melodia se aude, ar putea fi acel cineva special care vă trimite darul amintirii lor.

8. Dublură corporală
Te-ai gândit vreodată că ai văzut o persoană iubită, care nu mai este printre cei vii, într-o mulțime de oameni? Bineînțeles, când te-ai apropiat, nu erau ei. Dar această impresie a dublurii corporale poate fi un mesaj de la persoana iubită, pentru a vă ajuta să vă amintiți timpul petrecut împreună.
9. Sfere în poze
O sferă ciudată în apropierea celui decedat într-o fotografie ar putea fi din praful de pe obiectiv sau ar putea fi un semn. Dacă obiectivul camerei dvs. este clar, este posibil ca persoana dvs. dragă să fie aproape și să vă protejeze.
Sursă: www.davidwolfe.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook