8 moduri in care poti obtine gene mai lungi si mai puternice in mod natural

Frumusețea este o industrie de miliarde de dolari. Consumatorii cheltuie deseori sute, chiar mii, în fiecare an pe produse cosmetice, inclusiv rimel. Există o mulțime de brand-uri de rimel pe piață care promit să vă facă genele mai îndrăznețe, mai strălucitoare, mai lungi și mai frumoase.

În loc să vă cheltuiți toți banii pe aceste produse, luați în considerare câteva remedii naturale pentru a vă ajuta să obțineți genele pe care le-ați dorit. Genele lungi au fost considerate intotdeauna un indicator al sanatatii corpului. Pe langa acest aspect, ele ofera un aer de mister privirii tale, motiv pentru care trebuie sa le acorzi o atentie sporita.

Iată opt moduri de a crește genele lungi în cel mai scurt timp:
1. Pieptănarea
Pieptănarea ajută la ameliorarea fluxului sanguin care, la rândul său, contribuie la stimularea creșterii părului. Utilizați o perie bine spălată dintr-un tub vechi de rimel pentru a vă pieptăna genele.

Periați de la baza genelor la vârfuri timp de 5 minute pe zi. Adăugați câteva picături de vitamina E pentru un impuls suplimentar!
2. Uleiurile
Uleiul de ricin, uleiul de cocos și uleiul de măsline conțin acizi grași care funcționează ca substanțe nutritive pentru genele tale, pentru a le menține hidratate și sănătoase.

Puneți o picătură de ulei pe o perie curată sau pe deget, apoi aplicați-o pe genele dvs. înainte de culcare.
3. Nutriție
Multe deficiențe de vitamine pot provoca pierderea părului și a genelor. Menținerea unei alimentații sănătoase poate ajuta la menținerea genelor puternice, groase și sănătoase.

Articolul continuă după reclame

Asigurați-vă că mâncați proteine, fructe, legume și alimente bogate în acizi grași, cum ar fi nucile.
4. Ceai verde
Ceaiul verde este încărcat cu vitamine și antioxidanți puternici care pot ajuta la diminuarea pierderii părului. Pur și simplu faceți o ceașcă puternică de ceai verde, lăsați-o să se răcească, apoi aplicați-o pe genele dvs. folosind o dischetă de bumbac, de două ori pe zi.
5. Aloe Vera
Aloe vera hidratează părul în timp ce promovează creșterea. Folosind o frunză proaspătă de Aloe, stoarceți câteva picături de suc. Aplicați sucul pe genele dvs. și lăsați-l peste noapte să își facă efectul. Spălați-vă fața și clătiți-vă ochii dimineața. Amestecați sucul de Aloe cu ulei de ricin sau ulei de măsline pentru un impuls suplimentar!
6. Curățarea
Curățarea feței este o parte importantă a stimulării creșterii genelor. A dormi cu rimelul pe ochi îți poate deteriora genele și le poate face să se rupă. Asigurați-vă că îndepărtați bine machiajul înainte de culcare.

7. Masaj
Masarea ușoară a pleoapelor poate ajuta la îmbunătățirea circulației și stimularea creșterii părului. Spălați-vă pe mâini, apoi aplicați câteva picături de ulei de măsline sau ulei de nucă de cocos pe buricele degetelor. Masați ușor pleoapele și genele timp de aproximativ 5 minute. Repetați de mai multe ori pe săptămână.
8. Pauzele de machiaj
Multe rimeluri conțin ingrediente care pot determina genele să devină uscate și fragile. Oferă-le repaus din când în când și nu-ți mai folosi rimelul. Asigurați-vă că înlocuiți rimelul la fiecare 2-3 luni pentru a evita infecțiile oculare.
Sursa: www.davidwolfe.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook