EA e femeia in fata careia Mihaela Radulescu ingheata. Daca il vrea pe Felix, diva trebuie sa fie perfecta in prezenta ei

EA e femeia in fata careia Mihaela Radulescu ingheata. Daca il vrea pe Felix, diva trebuie sa fie perfecta in prezenta ei
Ravnitul Felix Baumgartner, primul om care a sarit cu parasuta din stratosfera, a prezentat-o lumii pe singura femeie care l-ar putea desparti pe el de Mihaela Radulescu: mama sa!

Totusi, diva de la Monaco pare sa fie o femeie norocoasa si din acest punct de vedere, deoarece „soacra” are un chip bland, lasand impresia de femeie buna si intelegatoare.

Daca ii va deveni oficial soacra, ramane sa vedem in timp, cert este ca diva este indragostita pana peste cap de Felix si ar fi dispusa sa faca si sa indure orice pentru a-i fi iubitului alaturi.

Raduleasca i-a cunoscut pe parinti lui Felix in urma cu un an! Mama sportivului isi serbeaza ziua la inceputul acestei luni, iar Felix nu rateaza niciodata ocazia de a-i declara iubirea ori personal, ori prin intermediul conturilor de socializare.

Poza a fost facuta anul trecut, cand Mihaela a mers acasa la Felix pentru a o sarbatori pe doamna Baumgartner.
Sursa: www.evzmonden.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook