De ce poartă Delia atât de des peruci. Ce se întâmplă de fapt cu părul artistei

De ce poartă Delia atât de des peruci. Ce se întâmplă de fapt cu părul artistei
De ce poartă Delia atât de des peruci. Artista a lămurit în sfârșit misterul, după ce în ultimul timp, aceasta a trecut prin diferite transformări de look.
Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Atunci când vine vorba de aspectuul fizic, vedeta este extrem de atentă.

Delia a susținut recent un concert memorabil la Londra
„În utlimul an, în ultima perioadă se poartă foarte mult perucile. Pentru mine, așa am eu grijă de părul meu. Nu vreau să-l mai expun la tot felul la plăci încinse și la fixativ. Vreau să am grijă de părul meu. Culoarea mea, tot blondul meu.

Îmi place să fac, cât se poate de mult, singură toate lucrurile. Sunt fata lui tata. Nu știu să fac foarte multe lucruri și am nevoie de mama Și așa ne mai și vedem”, a spus Delia la Antena 1.

După ce anul trecut a reușit performanța de a fi primul artist român cu sold out la doar o lună de la anunțul show-ului, ”Delia’s Winter Wonderland“, anul acesta artista a depășit toate așteptările cu ”PsiheDelia”, show care s-a desfășurat trei zile la rând cu sala arhiplină. După București, ”PsiheDelia” a plecat în turneu prin alte orașe, precum Alba-Iulia, Cluj, Slatina, Chișinău, iar aseară, pe 19 noiembrie, a ajuns la Londra.

Citeste si: De ce se teme Delia cel mai tare. A ieșit totul la iveală
Delia a mărturisit că există un lucru de care se teme foarte tare.
Chiar dacă a văzut până acum numere de-a dreptul terifiante fără să pară foarte afectată, cea care a reușit să o sperie cu adevărat pe jurata ”iUmor” Delia a fost o doctoriță.

O vizită medicală de rutină în studioul ”iUmor” a scos la iveală temeri nebănuite în rândul juraților. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost mai întâi intrigați, crezând că prezența medicului specialist în diabet și nutriție Oana Dumitrache face parte dintr-un număr de comedie.
Când aceasta a început însă să le ia tensiunea și chiar să vrea să îi înțepe cu un ac pentru măsurat glicemia, jurații nu au mai părut deloc în largul lor. Cheloo s-a ridicat de la pupitru, iar Mihai Bendeac a spus răspicat că nu se va lăsat înțepat sub nicio formă.

Delia, care a vorbit recent despre tatăl său care este călugăr la Muntele Athos, a recunoscut că nu poate să se apropie de ace.
”Am o chestie cu acele, nu îmi plac. Singurele de care nu mi-e teamă sunt acele de tatuat”, a mărturisit Delia
Sursa: www.libertatea.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook