9 lucruri pe care un bărbat nu le iartă unei femei

In general, barbatii prefera femeile cu initiativa, care nu se dau in laturi de la nimic in viata intima.

Psihoterapeutul Jeni Chiriac explica pe blogul personal care este tipul de femeie pe care barbatii il ocolesc si ce cauta, de fapt, acestia la o relatie.

1. Femeile fara initiativa. Nu sta in expectativa, nu astepta ca el sa faca totul, barbatilor le place initiativa, creativitatea si o partenera activa care sa le vina in intampinare. Arata-i ca vrei sa faci sex cu el la fel de mult cum vrea el sa faca sex cu tine!

2. Femeile fara tandrete.

Acele partenere care se asteapta ca toate sarutarile sa fie doar pentru ele. Va suna cunoscut? Un pupic pe frunte, unul pe nas, barbatul sa munceasca daca vrea ceva mai mult.
E placut si pentru un barbat ca o femeie sa il sarute, sa il mangaie si sa se joace cu el.

3. Femeile care uita ca si barbatii au nevoie de atentie. Fii sensibila fata de partenerul tau! invata din relatia cu tine insati! Asa cum iti place tie sa fii rasfatata, asa i-ar placea si lui! Daca iti place sa ai un barbat atent langa tine, atunci incearca sa fii si tu la fel.

4. Femeile egoiste.

Exista credinta ca barbatul se ingrijeste de propria placere si ca intotdeauna el iese castigator cand este vorba de o partida de sex. Oare? Exista barbati care ejaculeaza fara sa simta neaparat si placere. si barbatii au nevoie de tandrete.

Articolul continuă după reclame

5. Femeile care mimeaza.

Nu iti induce partenerul in eroare. Ce castigi daca te ascunzi? Un sex la minut? Atunci de unde mai avem pretentia ca vrem parteneri tandri, atenti, grijulii.

6. Femeile mute. Daca nu iti permiti sa te manifesti, patenerul tau nu are de unde sa intuiasca ce iti face placere si ce nu! Ritmul respiratiei si gemetele pot fi indicatori utili! Ajuta-l sa te faca sa te simti bine! si de tine depinde.

7. Femeile monotone. Adesea, rutina poate fi un dusman din umbra. Nu o lasa sa se simta ca la ea acasa. Noi costumatii, un nou parfum, o fantezie, toate pot tine focul pasiunii aprins! Cauta mereu ceva cu care sa iti surprinzi partenerul!

8. Femeile rigide in gandire. Receptivitatea la nou, deschiderea spre a experimenta sunt calitati dorite de barbati. Multi au imaginatie in ceea ce priveste sexul. Vor pozitii diferite, practici diferite etc. Adesea, ei se pot simti vinovati pentru ca au aceste fantezii.

9. O femeie care nu zice cand vrea sex. Fiecare dintre noi resimtim nevoia de afectiune, de contact intim. in general, femeile isi reprima aceste impulsuri, poate din prisma unei credinte irationale conform careia nu se cade sa ne dorim, sa simtim placere, sa cautam placerea in relatia cu partenerul nostru.

Sursa: www.kfetele.ro

Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook

Un comentariu la „9 lucruri pe care un bărbat nu le iartă unei femei”

  1. Buna seara.Va felicit ptr articol..subscriu asa este .Deci doamnelo si domnilor luati aminte si ve/ti fi absolut fericiti!

Comentariile sunt închise.