Aceste 2 zodii au cele mai grele destine.

Sunt zodii pentru care karma este extrem de importantă şi care se luptă din răsputeri cu partea ei negativă. Orice ar face, se lovesc mereu de greutatea ei şi au nevoie de eforturi susţinute pentru a-i putea face faţă!

Rac

Faptul că o zodie atât de drăgălaşă şi de nevinovată se confruntă cu o karma grea ni se pare şi nouă o dovadă a nedreptăţii, dar se pare că Racii se numără printre zodiile care au cele mai multe greutăţi de înfruntat în viaţă. Îşi adoră familia, dar au destule probleme în interiorul ei, sunt adesea răniţi în dragoste şi nici la bani nu prea au „lipici”.

Problema cu nativii din Rac este excesul de implicare sentimentală! Karma este sinonimă cu echilibrul, un aspect al vieţii pe care Racii nu îl bifează prea des. Lăsându-se atât de des răniţi şi suferind intens, ei acumulează multă emoţie negativă, care se traduce într-o karma grea, pe care sunt obligaţi să o poarte ca pe o povară pe umerii lor fragili.

Articolul continuă după reclame

Fecioară

Jupiter este planeta norocului, a karmei pozitive, guvernând semnul jovial al Săgetătorului şi cel sensibil al Peştilor. Încărcătura negativă a karmei este astfel aruncată asupra zodiilor opuse celor două semne fericite de mai sus, Gemeni şi Fecioara.

Dacă „fiii lui Mercur” reuşesc să contrabalanseze ghinionul din naştere cu tone de optimism şi sociabilitate, Fecioarei nu îi iese atât de bine!

Cum altfel ne-am explica faptul că un semn perfecţionist, atent la detalii, muncitor şi inteligent, ca toate zodiile de pământ, nu prea are parte de karma pozitivă?

Deşi Fecioarele nu au foarte multe păcate de ispăşit, destinul pare să le transmită că au greşit pe undeva, altfel e greu de înţeles de ce e atât de implacabil cu ele!

Sursa: www.kfetele.ro

Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook

3 comentarii la „Aceste 2 zodii au cele mai grele destine.”

  1. E foarte adevarat ce scrie in articol! racii sant ghinionisti deobicei si prea familisti si se ataseaza prea mult de o persoana! si sant si bolnaviciosi! Fecioarele sant deosebite! dar au de tras multe!

    • Sunt in zodia Fecioara , si da , avem de tras …sunt prea putine momentele in care simtim ca suntem fericiti.

  2. Sant fecioara am ramas vaduva la30 de,ati nu am avut pe nimenea pasa acuma ce iubeste enorm pe cineva cu toata ca pe buna sant foarte harnica serioasa cinstita iubitoare nu sant niciodata urata dar din pacate se pare ca sant rusinea de unica dragoste din viata mea

Comentariile sunt închise.