Aproape 30 de ani de ghinion pentru o zodie. Urania spune care e scăparea

O zodie este bine să se ia măsurile necesare cu privire la o problemă de carieră, de familie, de avere sau de dezvoltare personală care vor putea fi remediate sau recuperate, cel mai devreme, peste aproximativ 28 de ani, adică spre 2045.

Este vorba despre Capricorn.

Pe 1 decembrie, Venus a intrat în zodia Săgetătorului ceea ce le va permite Capricornilor o abordare mai inspirată a subiectelor delicate și le va spori capacitatea de a analiza cu obiectivitate și detașare de mânia și supărarea care, uneori, pune stăpânire pe ei.

Ținând cont de forța tulburătoare sau chiar răvășitoare a opoziției Uranus/Marte care, pe 1 decembrie, s-a aflat la grad perfect, marcând o etapă astrală ce se va repeta abia peste aproximativ 84 de ani, când Uranus va tranzita din nou Berbecul, este bine să se ia măsurile necesare cu privire la o problemă de carieră, de familie, de avere sau de dezvoltare personală care vor putea fi remediate sau recuperate, cel mai devreme, peste aproximativ 28 de ani, adică spre 2045.

Între 9 și 11 decembrie dimineața, nevoia de a pune ordine în gânduri, planuri de viață, atașamente, convingeri; unele dintre acestea vor fi analizate cu multă atenție înaintea luării unei decizii importante privitoare la stilul de viață sau la dezvoltarea profesională.

Chiar dacă nativii vor ține cont de sfaturile unor prieteni, totuși, ceea ce va conta va fi concluzia la care vor ajunge pe cont propriu, printr-un efort de gândire din care vor elimina orice urmă de sentiment(alism).

Articolul continuă după reclame

Între 11 decembrie, după ora 07:01′, și 13 decembrie după-amiaza, posibilă „cale de mijloc”, ca soluție de moment, pentru activitatea socio-profesională. Ipoteza se poate manifesta printr-o discuție de principiu, o consultare, o tatonare abordată fără prea multă speranță și fără cheful de a lua în serios oferta sau varianta întrezărită.

În calea acceptării ei se vor ridica condiționări subiective, născute din simțul datoriei față de casă, rude, familie.

Între 13 decembrie, după ora 15:59′, și 15 decembrie, relația cu un prieten poate cunoaște o clipă de tristețe, de regret, de dezamăgire ori de nemulțumire în funcție de ceea ce generează acela, condiționat la rândul lui, de factori perturbatori care îl pot face să spună ce nu trebuie sau să se poarte într-un fel care-i va displăcea Capricornului.

Starea de stres relațional instaurat o dată cu intrarea planetei Marte în Scorpion va dura, cu intensități diferite, până la sfârșitul lunii ianuarie 2018. Necunoscutul, însă, lucrează și pentru ei.

În cazul celor născuți în Capricorn, se poate vorbi de o bogată activitate (sau doar de o preocupare, îngrijorare, îngândurare) cu miză legală, juridică.

Poate fi vorba de acte, conflicte, evenimente care nu pot fi rezolvate decât în și prin aplicarea legii. Saturn le poate oferi o soluție sau, invers, singura soluție oferită de influxurile acestei planete este să se recurgă la textul legii, acesta să fie acceptat dar și cunoscut în profunzime

Sursa: www.libertatea.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook