Cele mai bune iubite din zodiac

1. Săgetător

În timp ce femeia Săgetător poate fi propriul său duşman şi extrem de critică la adresa ei, ea nu va avea acelaşi comportament şi faţă de cei din jurul ei.

Ea îi ambiţionează şi îi ajută să îşi vadă întregul potenţial. E altruistă şi se gândeşte la ceilalţi înainte de toate. Acest lucru duce adesea la neglijarea propriilor sentimente şi nevoi care ar putea provoca conflicte în relaţie.

Încrederea este cel mai important lucru pentru ea, aşa că dacă i-ai câştigat loialitatea, ea e a ta pentru totdeauna.

Ea iubeşte cu tot sufletul şi nu va da înapoi dacă eşti afectuos cu ea. Ea se gândeşte mereu la ceilalăţi şi la modul în care acţiunile ei îi poate afecta. Vei fi atras de cât îi pasă de alţii şi de tot ceea ce face pentru a-şi arăta aprecierea.

2. Peşti

La început, nativa din această zodie e foarte timidă. Te va ţine la distanţă iniţial, dar ţi se va părea destul de interesant. Vei realiza că odată ce te-a lăsat să intri în inima ei, ea e persoana în care poţi avea cea mai mare încredere.

Ca prietenă, ea e cea care te va susţine mereu şi întodeauna e acolo pentru tine. Peştii sunt foarte buni la citirea oamenilor, îţi vor urmări cu atenţie limbajul trupului. Ei au o modalitate de a cunoaşte oamenii în afara a ceea ce spun ei.

Aceştia vor face orice pentru a te transforma într-un om mai bun. Dintre toate semnele, Peştii sunt cei mai sensibili, ceea ce înseamnă că ei nu vor fi niciodată maliţioşi sau să aibă intenţia de a te răni. Dacă greşesc cu ceva, vor fi primii care îşi cer iertare şi vor încerca să repare ce au stricat.

3. Capricorn

Persoanele născute în această zodie sunt perfecţioniste din naştere. Atunci când vine vorba de relaţii, ele vor încerca întotdeauna să dea tot ce au mai bun.

Capricornii vor fi întotdeauna cei dominanţi într-o relaţie, ei te vor apăra şi vor sta în spatele tău pentru a-ţi sări în ajutor dacă e necesar.

Oamenii pe care îi iubesc sunt cei care contează cel mai mult. Ei sunt un pic mai greu de citit deoarecere ascund foarte bine ceea ce simt. Cred că aşa sunt puternici şi vor fi admiraţi pentru asta, însă uneori au nevoie să se descarce. Au o inimă incredibil de bună.

4. Balanţă

Balanţa este cea mai simpatică. În relaţii, ea încearcă să evite conflictul, dar evitând să vorbească despre problemele cu care se confruntă poate face mai rău decât crede. Întotdeauna se străduieşte să fie pozitivă şi fericită, dar când cineva o răneşte, suferă foarte tare. Ea dăruieşte tot ce are şi nu reuşeşte să-şi pună nevoile pe primul loc.

Articolul continuă după reclame

Nu îţi va cere nimic din ceea ce îşi doreşte. Persoanele din această zodie sunt populare, aşa că mereu vor fi sociabile şi te vor include în tot.

Relaţiile unei Balanţe se încheie din cauza geloziei pe care nu o înţelege din cauză că şarmul ei e ceva atât de natural. În calitate de partener, trebuie să nu fii gelos. Defectele ei includ un temperament urât care iese foarte rar la suprafaţă, iar atunci va spune lucruri pe care le va regreta.

5. Gemeni

Gemenii au două laturi diferite. Jumătate e distractivă şi amuzantă, cealaltă este negativă şi întunecată.

Într-o relaţie, ei încearcă mereu să ascundă partea care nu e bună, dar este foarte important ca tu să-i accepţi şi să îi iubeşti chiar dacă nu le reuşeşte. Cu asta vei reuşi să iubească fiecare lucru la tine. Gemenii sunt loiali şi preţuiesc încrederea unul în celălalt.

A doua şansă pentru ei este foarte puţin probabilă şi e foarte departe de a o da. Ei iubesc profund şi simt durerea la fel, dar nu vor arăta niciodată prin ce trec sau cât suferă.

6. Vărsător

Nu e iubita cea mai bună, dar nici cea mai rea. Ea e, de obicei, cea mai ciudată dintre toate semnele, dar nu e întotdeauna un lucru rău.

Ea se păstreză distantă într-o relaţie, pentru că are nevoie de independenţă, dar îţi va fi loială pe vecie dacă ştii să o faci să se îndrăgostească de tine.

Va fi dificil să o înveţi să se iubească pe ea însăşi. S-ar putea să te iubească pe tine cu toată inima, dar nu vor proceda niciodată la fel cu ea.

Incertitudinile ei vor fi evidente încă de la început, dar relaţia voastră poate fi foarte puternică dacă poţi trece prin asta.

Ea va despica firul în patru mai mult decât oricare altă zodie, aşa că trebuie să îi auzi scenariul ori de câte ori o apucă, ceea ce poate fi destul de frustrant pentru tine. Răbdarea e cheia!

7. Leu

Leii sunt romantici incurabili, cu aşteptări care nu sunt uneori realiste. În timp ce vor face orice pentru persoana pe care o iubesc, se simt atraşi de oameni care nu oferă acelaşi lucru. Ei devin puţin frustraţi dând tot ce au pentru cineva care nu face la fel, asta provocând cele mai multe confruntări în relaţiile lor.

În timp ce aşteptările mari sunt bune, provocările nerealiste îi pot răni. Ei aleg de obicei oameni nepotriviţi şi indiferent cât de mult sunt răniţi, ei nu se schimbă. Nu ascultă niciodată de sfaturile altora când vine vorba de dragoste şi continuă să se învârtă în cerc. Nu că ar fi o iubită rea, dar alege pe cine nu trebuie.

Citeste mai departe pe: www.eva.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook