Daca iubitul tau face aceste 14 lucruri, felicitari! Ai gasit barbatul care te merita

Aproape fiecare femeie viseaza sa gaseasca barbatul perfect care sa aiba toate calitatile pe care ea le solicita.

Cu toate acestea, nu este atat de usor sa gasesti o persoana care sa fie asa cum iti doresti si de care ai nevoie.

Totusi nu ar trebui sa-ti pierzi speranta, si ar trebui sa incepi sa intelegi diferenta dintre baieti si barbati.

Incearca sa gasesti un barbat care sa spuna ce gandeste, are un simt al umorului dezvoltat si caruia nu-i este rusina sa vorbeasca despre sentimentele lui , care se imbraca si vorbeste bine.

Acestea sunt calitatile pe care un barbat adevarat ar trebui sa le posede:

1. Un adevarat domn acorda o atentie speciala igienei personale, inclusiv tunderea firelor de par din nas si curatarea unghiilor.

2. Un barbat trebuie sa aiba un caracter puternic, o cariera profesionala si o viata personala si sa fie, de asemenea, sofisticat.

3. Un domn nu astepata prea mult timp pentru a suna o femeie. El o suna pentru a o invita la cina: face rezervare si petrec un timp minunat impreuna.

4. Un adevarat gentleman ii spune unei femei daca il intereseaza sau nu. In cazul in care nu este interesat, el mereu se asigura ca ea sa stie ca a petrecut o perioada frumoasa impreuna.

El apreciaza timpul ei si ii spune ca el nu este interesat ca relatia sa devina mai serioasa.

5. Un domn citeste o multime de carti si ziare: el este informat si are propria sa opinie despre tot. El stie ca nu tot ceea ce citeste sau aude este adevarat asa ca apreciaza opinia cuiva care nu este de accord cu el. El se bucura chiar de implicarea intr-o buna dezbatere.

6. Un barbat adevarat este un gentleman adevarat care ii arata unei femei ca ii pasa de ea prin deschiderea usii sau portierei sau prin a-i lua haina.

7. El apreciaza femeia, asa ca daca vrea o relatie sexuala, mai intai o seduce si nu o forteaza sa faca ceva ce ea nu vrea. El este constient ca mai intai trebuie sa cucereasca alte parti ale corpului unei femei.

8. Desi, el se bucura stiind ca o femeie il place, nu-i place sa fie urmarit. In schimb, el prefera sa fie responsabil de curtare.

9. El iubeste femeia independenta, care este stabila financiar si isi plateste singura facturile si cheltuielile. Acest tip de femeie vrea sa aiba alaturi de el.

10. Un barbat prefera o femeie care il va iubi pentru caracterul si personalitatea sa, mai degraba decat pentru statutul sau financiar.

11. El prefera o femeie care impartaseste aceleasi calitati cu el, avand o cariera, familie si prieteni apropiati.

12. El stie cine este si ce vrea. Apreciaza sinceritatea foarte mult si considera ca daca el poate fi sincer cu el insusi, poate fi sincer si cu cei din jur.

13. El este foarte mandru de femeia cu care este si nu se teme sa-i arate asta prin felul in care arata si se comporta.

14. Un gentleman este un barbat, nu un baiat. El vrea sa gaseasca femeia perfecta si nu o fata.

El incearca sa gaseasca femeia care impartaseste aceleasi calitati cu el, dar, de asemenea, are ceva sa-l invete. El nu se va multumi cu orice, el isi face timp sa caute femeia potrivita, si o data ce o gaseste va lupta pentru ea. Si cand o femeie gaseste omul care intruneste calitatile pe care ea le cere, ar trebui sa fie fericita ca are pe cineva de genul asta langa ea.

SURSA: dailyhealthgen.com

Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook