Zodiile care se intalnesc cu norocul chiar de la 1 ianuarie 2018

Zodiile care se intalnesc cu norocul chiar de la 1 ianuarie 2018

Specialistii in astrologie spun ca in 2018 patru dintre cele 12 semne ale zodiacului vor avea parte de un an perfect din toate punctele de vedere. Financiar, sentimental, dar si profesional toate astrele se vor alinia pentru a le oferi 12 luni perfecte, incepand cu prima zi a anului urmator.

1. VARSATOR

Pare sa fie anul in care persoanele nascute sub acest semn zodiacal isi vor implini visurile sentimentale si vor intalni persoana mult asteptata. Dupa o prima parte a anului in care vor tatona terenul, din iunie lucrurile se schimba fundamental, iar ceea ce parea o simpla aventura, devine o relatie serioasa. Culmea, in toata aceasta perioada, nativii Varsatori vor avea parte de succes si in plan financiar. O oferta de munca buna ii va face sa priveasca astfel lucrurile din punct de vedere profesional.

2. CAPRICORN

Cel mai important lucrude care Capricornii vor avea parte este o vacanta romantica la care viseaza de multa vreme. Daca pana acum aceasta calatorie nu putea fi facuta din motive financiare sau sentimentale, de aceasta data totul va merge perfect. Iubirea pe care ati descoperit-o la inceputul anului va va insoti in cea mai frumoasa vacanta din viata voastra.

3. RAC

S-ar putea sa primesti bani, cadouri sau favoruri fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor apropiati. Aspectele financiare reprezinta o tema importanta in anul 2018. Cheltuielile pot fi la ordinea zilei, atat pentru cele necesare tie, cat si pentru a sprijini pe cineva drag.
Pe de alta parte exista sanse sa obtii o colaborare care iti va aduce venituri destul de bune pe termen scurt. Fii cumpatat in toate!

4. PESTI

In 2018 debordezi de energie. Sunt zile excelente pentru a revizui tot ce iti displace in viata ta, dar si pentru a creiona planuri cu totul noi. Tendinta de a vorbi prea mult este paguboasa, deoarece risti sa-ti dai cu parerea in chestiuni care te depasesc.
Fii scump la vorba si nu iti divulga intentiile. Pe de alta parte, rezerva momente pentru a te rasfata cu plimbari usoare in aer liber sau cu o sueta amuzanta impreuna cu cei dragi.

Sursa: horoscoponline.net

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook