Numarul Soarelui: Afla cum il calculezi si ce spune acesta despre tine!

Asa cum avem un semn astrologic al soarelui, avem si un numar astrologic al soarelui.

Numarul soarelui ne poate spune foarte multe lucruri despre noi si despre viata noastra.

Numarul soarelui poate fi de la 1 la 9 si fiecare aduce o incarcatura energetica diferita.

Daca stii ce iti comunica semnul zodiacal si ceea ce iti comunica numarul soarelui, iti poti o idee destul de clara despre calea vietii tale.

Este foarte simplu sa iti calculezi numarul soarelui, trebuie doar sa aduni numarul corespunzator lunii in care te-ai nascut si ziua de nastere, iar la final sa reduci rezultatul la o singura cifra.

De exemplu: Daca te-ai nascut 31 decembrie i, aduni 12 (numarul lunii in care te-ai nascut) + 31, rezultatul fiind 43, iar acesta se reduce la o singura cifra (4+3=7).

Tine minte rezultatul final si afla ce spune acesta despre tine.

Numarul 1.

Reprezinta vibratia ambitiei si aspiratiei de lider, este unul dintre cele mai creative numere si simbolizeaza plantarea primei semante. Persoanele carora le corespunde acest numar au tendinta sa fie incapatanate, nu sunt deschise la schimbari si au un mod aparte de a rezolvat anumite probleme. Au acea atitudine impunatoare si se impotrivesc cat pot de tare anumitor situatii.

Puternice si motivate, sunt capabile sa obtina foarte multe lucruri in viata. Sunt persoane foarte determinate sa duca la bun sfarsit tot ceea ce isi propun. Mandria poate fi un dezavantaj in cazul lor, motiv pentru care aceste persoane ar trebui sa invete sa aprecieze mai mult ce au in viata. Atunci cand lucreaza la un proiect impreuna cu alte persoane, pot avea probleme in comunicarea cu ceilalti, fiind atat de orientati pe sine.

In dragoste au nevoie de afectiune, insa simt nevoia sa domine.

Numarul 2.

Reprezinta vibratia armoniei, a unitatii, a compasiunii si a vindecarii. Daca numarul 1 simbolizeaza plantarea primei semante, numarul 2 este acela care hraneste samanta, o ajuta sa crreasca si sa infloreasca. Atunci cand nu sunt in echilibru, persoanele ce au numarul 2 pot parea prea dependente de ceilalti, manipulative si chiar agresive.

Persoanele carora le corespunde acest numar sunt foarte deschise la schimbari, se gandesc atat la avantaje, cat si la dezavantaje si stiu sa anticipeze foarte multe lucruri. Intuitia lor este una foarte buna. Au tendinta sa evite certurile, preferand in schimb sa actioneze cu tact si diplomatie. Au o intuitie foarte buna si reusesc sa iasa cu bine din foarte multe situatii. Sunt vulnerabile din punct de vedere emotional, iar in dragoste au nevoie de cineva care sa le ajute sa aiba mai multa incredere in propriile lor puteri. Sunt foarte buni mediatori si lucreaza foarte bine cu alti oameni.

Numarul 3.

Reprezinta vibratia aventurii, a jocului si a invatatului. Energia numarului 3 este adesea asociata cu curiozitatea despre viata cu toate aspectele ei. Daca numarul 2 simbolizeaza protectia samantei, numarul 3 este cel care o face sa infloreasca. Numarul 3 simbolizeaza extazul, mirarea si nevoia de a exprima orice traire si emotie.

Persoanele carora le corespunde acest numar sunt foarte inventive si creative. Au o gandire foarte buna si vad dincolo de aparente. Optimiste de fel, aceste persoane au tendinta sa afiseze si un comportament mai copilaros, care le ajuta sa scape de anumite responsabilitati. Primesc foarte multa atentie si sunt iubite de toti cei din jur. In dragoste sunt oarecum superficiale si nu se implica foarte usor intr-o relatie de durata.

Totusi, daca simt ca au libertate, pot fi si persoane loiale. Este important pentru persoanele cu numarul 3 sa invete sa devina mai responsabile.

Numarul 4.

Reprezinta vibratia echilibrului, dedicarii si increderii. Daca numarul 3 este floarea care deschide ochii pentru prima data, numarul 4 simbolizeaza floarea care incepe sa lucreze deja pentru indeplinirea telurilor.

Persoanele carora le corespunde acest numar sunt foarte atente la detalii, eficiente si realiste. Sunt stabile si nu sunt foarte usor de convins sa accepte anumite lucruri. Nu le plac schimbarile, ele prefera sa-si pastreze punctele de vedere si sa actioneze mereu in baza anumitor principii. Sunt pe deplin satisfacute doar in momentul in care obtin totul asa cum vor ele.

Sunt atrase de tehnologie si de idei revolutionare. In dragoste nu fac fata acelor relatii care le rup de realitate si le fac sa viseze cu ochii deschisi. Isi doresc alaturi persoane care le ajuta sa evolueze, dar si persoane care isi doresc sa intemeieze o familie.

Numarul 5.

Articolul continuă după reclame

Reprezinta simbolul creativitatii, al schimbarii si al intelectului. Numarul 5 se adapteaza, se metamorfozeaza astfel incat sa poata face fata oricarei situatii. Daca numarul 4 simbolizeaza munca, numarul 5 este creativitatea si inspiratia. Persoanele carora le corespunde acest numar fac fata cel mai usor schimbarilor.

Actioneaza dupa reguli stricte si se descurca mai bine in situatiile in care trebuie sa dea un raspuns pe moment. Adora calatoriile, sunt sociabile si le place compania altor persoane. Sunt deschise la experiente noi si nu suporta rutina.

Au o personalitate rebela si nu le plac responsabilitatile. Intotdeauna isi fac planuri pe termen scurt. In dragoste sunt foarte romantice si pasionale si fac tot posibilul sa-si satisfaca partenerul de viata. Sunt loiale si din aceasta cauza pot fi ranite foarte usor.

Numarul 6.

Reprezinta stabilitatea, echilibrul. Daca numarul 5 reprezinta ideile creative, numarul 6 are grija ca acele idei sa devina realitate. Persoanele carora le corespunde acest numar au tendinta sa-si ignore propriile nevoi si sa-i puna pe altii pe primul plam. Sunt foarte afectuoase si reusesc sa se faca placute in orice mediu.

Sunt stabile, determinate si au o gandire limpede. Au momente cand devin confuze si nu mai pot fi atente la detalii. Trateaza foarte multe responsabilitati cu seriozitate, sunt perfecte pentru a lucra in domeniul constructiilor si acorda importanta mediului inconjurator. Sunt idealiste, dar in acelasi timp au o perspectiva realista asupra vietii.

In dragoste se implica foarte mult si fac tot posibilul sa aduca armonia in viata de cuplu. Uneori tind sa devina persoane mult prea geloase, asa ca trebuie sa aiba grija.

Numarul 7.

Reprezinta vibratia spiritualitatii, a gandirii profunde, a emotiilor si a intuitiei.

Daca numarul 6 are grija ca ideile sa fie puse in practica, numarul 7 se ocupa de sensul profund al acestora. Numarul 7 este energia inteligentei divine, cea pe care nu o putem vedea , dar despre care stim ca este acolo. Persoanele carora le corespunde acest numar sunt foarte spirituale. Sunt in cautarea adevarului absolut si nu cred in aparente.

Nu le deranjeaza schimbarile, dar se poate intampla sa fie deranjate de anumite lucruri care apar in viata lor. Sunt extrovertite, visatoare si niciodata nu se multumesc cu putin. Sunt foarte curioase, emotive si considera ca anumite probleme nu pot fi rezolvate fara ajutorul altor persoane.

In dragoste nu pun accent pe sex, ci mai degraba pe lucrurile pe care le pot invata de la partenerul de viata. De asemenea, au nevoie de cineva care sa le inteleaga si sa le respecte emotiile profunde. In general, cei care au numarul 7 sunt persoane loiale, dar uneori tind sa fie mult prea idealiste.

Numarul 8.

Reprezinta vibratia succesrului, puterii si autoritatii. Sunt persoane foarte practice si foarte motivate din punct de vedere profesional.

Daca numarul 7 simboliza inteligenta divina, numarul 8 reprezinta inteligenta rationala. Persoanele carora le corespunde acest numar sunt foarte autoritare. Le place sa detina controlul si nu accepta sa faca greseli. Din pacate pentru ele, schimbarile ce apar in viata nu pot fi controlate, iar acest lucru le poate face usor irascibile.

Au nevoie de echilibru in viata lor si nu isi asuma riscuri care nu isi au rostul. Sunt optimiste, au asteptari mari de la persoanele din jur si nu le place sa fie refuzate. In dragoste sunt foarte usor de multumit, acest lucru datorandu-se in mod special faptului ca ele nu stiu sa isi arate afectiunea fata de persoana iubita.

Numarul 9.

Reprezinta vibratia empatiei, simpatiei si mintii deschise. Numarul 9 prefera sa ii invete pe ceilalti, sa ii vindece si se implica in actiuni umanitare. Numarul 9 este cumularea energiilor numerelor 7 si 8, reprezinta intregul. Persoanele carora le corespunde acest numar sunt idealiste. Sunt potrivite pentru a lucra in politica, armata sau in alte institutii de control.

Au propriile mecanisme de aparare si reusesc sa faca fata cu brio chiar si celor mai dificile situatii. Au strategii foarte bune si reusesc sa gaseasca foarte multe solutii atunci cand se confrunta cu o problema. Pot fi buni parteneri de afaceri pe termen lung.

Ii accepta pe cei din jur asa cum sunt si nu au foarte multe pretentii de la ei. In dragoste sunt foarte devotate si generoase. Sunt persoane foarte emotive si ceilalti trebuie sa aiba grija de modul in care comunica cu acestia.

SURSA: www.lifecoachcode.com

Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook