Dieta Keto – 10 idei noi de cină!

Încheiem, astăzi, seria celor 3 articole cu 10 idei pentru o cină sănătoasă, sățioasă și ketogenică! Curat ketogenică, mon Cher! (TM).

Varianta 1: 100 grame de somon afumat, un avocado, două roșii, un ardei verde, jumătate de castravete, 150 grame de telemea de capră și zeama de la o lămâie mare.

Varianta 2: O salata cu telemea maturată, nuci, măsline kalamon și crudități, plus două cutiuțe de brânzică tip cottage, nuci și fistic.

Varianta 3: Brânză telemea, castravete, roșii, pui tras la tigaie în ulei de cocos, nuci, o cutie de brânză tip cottage și afine.

Varianta 4: Ciorbă de legume cu smântână și pui.

Varianta 5: Vițel de lapte, nuci, măsline, ardei, pătrunjel.

Varianta 6: Vită ținută în baiț și apoi la cuptor, nuci românești, cașcaval ecologic , crudități, fructe ( kiwi și măr).

Varianta 7: 2 felii de pâine cu cașcaval, ardei, unt și nuci

Varianta 8: Somon cu legume.

Varianta 9: Vită în baiț și apoi la cuptor până se frăgezește carnea. Nuci și salată.

Varianta 10: Omletă din 3 ouă de țară, cașcaval eco, cârnați tradiționali, ardei roșu, ceapă. Garnitură: fasole verde și câteva măsline.

Țin să menționez că meniurile de mai sus reprezintă mesele mele. Așadar, dacă ați început dieta ketogenică sau dacă vreți să începeți acest tip de dietă, trebuie să aveți grijă. Mesele mele vă sunt oferite ca sursă de inspirație. Pentru orice întrebari, probleme etc, vă stau la dispoziție pe adresele de mai jos.

Până la următorul articol vă doresc să savurați cu poftă toate meniurile de mai sus!

Cu stimă,

Dr Andrei Laslău

SLABESTE MANCAND REGESTE, INCLUSIV GRASIMI ! ( TM )

CONTACT : www.andreilaslau.ro/contact

TRANSFORMARI : www.andreilaslau.ro/transformari

 

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook