Fratele lui Escobar încurajează Netflix să angajeze ucigaşi profesionişti pentru echipa ”Narcos”

Roberto De Jesus Escobar Gaviria, fratele lui Pablo Escobar, i-a transmis companiei Netflix că ar trebui să sporească măsurile de securitate pentru realizarea serialului ”Narcos”, angajând ucigaşi profesionişti, după ce managerul de locuri de filmare Carlos Muñoz Portal a fost împuşcat mortal în timp ce făcea prospecţii în Mexic pentru cel de-al patrulea sezon al producţiei.

El a amintit că le cere reprezentanţilor platformei plata unei sume de un miliard de dolari şi a ameninţat că va anula show-ul, dacă aceştia vor refuza, informează nme.com, preluat de News.ro
Recent, Carlos Muñoz Portal, în vârstă de 37 de ani, căuta locuri de filmare pentru cel de-al patrulea sezon al serialului ”Narcos”, înainte de a fi găsit fără suflare cu răni provocate de focuri de armă, în maşina sa, în apropierea graniţelor statului mexican Hidalgo – o zonă cu un nivel foarte ridicat de violenţă.

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, preluat de News.ro, Roberto De Jesus Escobar Gaviria, în vârstă de 71 de ani, a spus categoric că Netflix nu ar trebui să readucă serialul în Columbia fără permisiunea lui.
”Nu vreau ca Netflix sau altă companie de producţie să filmeze în Medellin sau în Columbia pelicule care au legătură cu mine sau cu fratele meu Pablo fără să aibă autorizarea de la Escobar Inc. Este foarte periculos.

Mai ales fără binecuvântarea noastră. Aceasta este ţara mea”, a spus fratele lui Pablo Escobar.
Întrebat ce măsuri de siguranţă ar trebui să ia Netflix pentru echipa care lucrează la serialul ”Narcos”, Escobar a răspuns: ”Este necesară eliminarea tuturor ameninţărilor. Când mă plimbam prin jungă într-o zi aveam o geantă cu două milioane de dolari în bancnote de 100 de dolari.

Armata ne căuta pe mine şi pe Pablo în acel moment. Brusc, am auzit focuri de armă. Amândoi, alături de câteva persoane angajate pentru securitate, am început să alergăm spre un canal de apă mic. Am scăpat înotând. Totul s-a întâmplat fără să folosim arme. Dacă eşti suficient de inteligent, nu ai nevoie de arme. Dacă nu, este absolut necesar. În acest caz, Netflix ar trebui să angajeze ucigaşi profesionişti care să le asigure siguranţa oamenilor lor”.

Anul trecut, Roberto De Jesus Escobar Gaviria a cerut plata unei sume de un miliard de dolari, pentru că show-ul ”Narcos” a folosit imaginea fratelui său fără să aibă permisiunea familiei. În prezent, Escobar Gaviria ameninţă că va acţiona Netflix în judecată şi că îi va anula ”micul show”.
”Reprezentanţii Netflix sunt speriaţi. Ne-au trimis o scrisoare lungă prin care ne-au ameninţat. În acest moment, ne aflăm în discuţii cu ei, prin intermediul avocaţilor noştri, Browne George Ross LLP, pentru a obţine plata sumei de 1 miliard de dolari. Dacă nu o vom primi, le vom anula micul show”, a mai spus Escobar Gaviria.
”Noi deţinem mărcile comerciale pentru toate numele noastre şi pentru brandul Narcos. (…) Aceşti oameni nu ştiu ce înseamnă viaţa şi nu ar îndrăzni niciodată să supravieţuiască în jungla din Medellin sau Columbia. Eu am făcut asta”, a adăugat el.
Un purtător de cuvânt pentru serialul ”Narcos” a spus că reprezentanţii companiei Netflix au aflat despre decesul lui Carlos Muñoz Portal şi că îi transmit condoleanţe familiei lui, detaliile în privinţa morţii lui rămânând încă necunoscute. Autorităţile continuă să investigheze cazul

Cel de-al treilea sezon al serialului ”Narcos” a avut premiera pe 1 septembrie pe Netflix. Cel de-al patrulea sezon ar urma să se concentreze pe originile cartelului Juarez din Mexic. Însă, după decesul lui Portal, este incert dacă producţia va continua în Mexic sau dacă se va întoarce în Columbia.
Sursa: www.digi24.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook