Horoscop complet pentru fiecare zodie, Octombrie 2017. Se anunţă o lună plină de evenimente.

Publicitate

SCORPION
Dragoste și viața în doi
Luna octombrie aduce un eveniment de mare însemnătate: Jupiter, stăpânul casei iubirii și a erotismului Scorpionului, intră în Scorpion la 10 octombrie 2017 și va rămâne acolo până în noiembrie 2018.

Această poziție anunță o intensificare a libidoului, o sensibilitate romantică accentuată și o probabilitate crescută de a te îndrăgosti. În unele cazuri, poate indica o creștere a fertilității sau un interes mărit pentru copii. Oricum, iubirea și sexualitatea, cu tot ce derivă din ele, trec în prim-plan.

Publicitate

Deocamdată, în octombrie 2017, lucrurile sunt cam amestecate. Venus, stăpâna casei relațiilor Scorpionului, se află într-o dispoziție dinamică și pasională în prima parte a lunii, pentru ca mai apoi să intre într-o zonă inactivă, poate chiar mohorâtă.
Muncă și bani

Intrarea lui Jupiter în Scorpion la 10 octombrie prevestește o perioadă de înflorire care va dura până în noiembrie 2018.
Jupiter este Marele Benefic, purtătorul de șansă și oportunități, cel ce deschide orizonturi și dă gust pentru aventură și proiecte de amploare. Jupiter îți promite prosperitate, atât prin caracteristicile lui intrinsece, cât și prin faptul că este stăpânul casei banilor Scorpionului.

Publicitate

Publicitate

În octombrie 2017 succesul Scorpionilor vine prin acțiuni de grup, demersuri colective sau care privesc o organizație (în primele două decade), prin bunăvoința prietenilor și a protectorilor (mai ales în prima jumătate a lunii), prin afirmarea talentelor, a prestigiului și a abilităților de conducere sau organizare (în ultima decadă).

Formă fizică și moral
În primele două decade din octombrie 2017 poziția Soarelui nu promite Scorpionior un tonus prea bun, dar apare un efect compensator al lui Marte, stăpânul Scorpionului, care este bine plasat.
În ultima decadă lucrurile stau invers: Marte este deficitar, dar Soarele, aflat în Scorpion, îți dă vigoare.
Cumva, totul e o problemă de echilibru. Dacă ai grijă de tine și te ferești de excese, nu ai de ce să te temi. Dacă nu, te poți destabiliza.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook