Horoscop complet pentru fiecare zodie, Octombrie 2017. Se anunţă o lună plină de evenimente.

Horoscop complet pentru fiecare zodie, Octombrie 2017. Se anunţă o lună plină de evenimente.
Evenimentul major al lunii este intrarea lui Jupiter în Scorpion, la 10 octombrie 2017.
Supranumit „Marele Benefic”, Jupiter este gigantul sistemului solar.

Are o foarte bună vizibilitate pe cer, fiind aproape la fel de strălucitor ca Luceafărul (Venus) și, din cele mai vechi timpuri, a insuflat oamenilor bucurie și speranță.
Horoscop Berbec octombrie 2017
La 10 octombrie 2017 Jupiter părăsește casa cuplului Berbecului, după o ședere de mai bine de un an.

Încet-încet, lucrurile vor începe să se potolească și să recapete dimensiunile obișnuite. Deocamdată, însă, încă mai e loc pentru acțiune, ba chiar din plin!
În prima decadă din octombrie, în casa cuplului Berbecului se găsesc Jupiter, Soarele și Mercur; Soarele rămâne aici până pe 23, iar Mercur, până pe 17; pe 14 octombrie ajunge aici și Venus, iar pe 22, și Marte.

Cam multă vânzoleală în casa cuplului, mai ales că, în cea mai mare parte a lunii octombrie, stăpâna casei cuplului, Venus, este conjunctă cu Marte. Prin urmare, este rost de provocări, schimbări, izbucniri pasionale, poate chiar de disensiuni. Palpitant, dar obositor.
Armonia și norocul în dragoste se concentrează în perioada 14-22.

Muncă și bani
În primele două decade din octombrie 2017 (până în jurul datei de 22) nu ai o viață prea ușoară, fiindcă Marte se află în casa muncii Berbecului, de unde face un aspect tensionat cu Saturn, stăpânul casei carierei. Te poți aștepta la un efort mare și nu atât de eficient cât ți-ai dori, situații complicate, piedici, tergiversări. Răzbești mai degrabă cu tenacitate și răbdare, decât cu intervenții în forță, cum te-ar îndemna temperamentul.

Perioada este intens marcată de interacțiunile cu ceilalți, fie că este vorba de concurenți, fie că este vorba de colegi, colaboratori sau asociați.
În plan financiar, partea a doua a lunii octombrie 2017 este mai promițătoare decât prima, iar în ultima decadă se poate ivi un câștig suplimentar, un cadou consistent sau un alt avantaj material semnificativ.
Formă fizică și moral
Octombrie 2017 ar putea ridica Berbecilor unele probleme de sănătate, mai ales în primele două decade.
Aspectul dificil pe care Saturn îl formează Marte, stăpânul Berbecului, aflat într-o poziție delicată, poate fi îngrijorător dacă ai imunitatea scăzută sau dacă suferi deja de anumite afecțiuni.
În plus, rănirile prin imprudență și episoadele dureroase nu sunt excluse.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook