Horoscop Minerva pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2018. O zodie are zile furtunoase

Astrologul Minerva prezintă previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte în săptămâna care urmează. Citeşte horoscopul pentru zodia ta!

BERBEC

Va fi o săptămână activă în care vor pune accentul pe ideea de dăruire, dar şi pe aceea de a şti cum să primească, felul în care ne implicăm în relaţii semnificative. Exceptând ziua de vineri, 12 ianuarie, când atmosfera se tensionează brusc câteva ore, nu aş spune că vor fi probleme pentru aceşti nativi.

Săptămâna poate avea coloratură de vacanţă cu tot ceea ce implică ea, dar poate aduce surprize în plan profesional, în cel relaţional, un câştig de natură nu atât spirituală, cât mai de grabă materială, în sensul că Berbecii pot primi acum răspunsuri care vin pe căi subtile, prin rugăciune să spunem, iar ei să se simtă iubiţi de Dumnezeu.

Pot primi veşti oficiale despre o situaţie complicată cu iz juridic prin care să fie anunţaţi că a încetat orice acţiune penală împotriva lor.

Pentru unii Berbeci este posibil ca unele probleme de la locul de muncă să fie mutate în plan relaţional, promisiunea de a pleca undeva în afara oraşului să nu se poată îndeplini. 10 ianuarie este însă o zi perfectă pentru a demara proiecte noi.

Aşa cum luna nouă creează un hiperspaţiu pentru ca viaţa să înforească în toată splendoarea ei, şi Berbecii sunt încurajaţi să facă acelaşi lucru! Dacă găsesc obiecte de care nu mai au nevoie să le ofere cu generozitatea specifică, celor care au ce face cu ele, fapt care îi va face să se simtă împliniţi şi fericiţi.

Este important să îşi recunoască sentimentele în loc să le ascundă, deoarece luna plină le dă curaj şi putere să îşi înfrunte cele mai adânci temeri! Este posibil să trăiască şi un sentiment de nelinişte sau de conflict interior în acelaşi timp.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook