Horoscopul saptamanii 8 – 14 ianuarie de la Oana Hanganu – 3 aspecte astrale armonioase, aducatoare de noroc si optimism pentru toate zodiile

Planeta Mercur intră în Capricorn, unde se afl, deja Soarele şi planetele Pluton, Venus şi Saturn. Toate semnele zodiacale sunt afectate. Află ce se întâmplă cu zodia ta.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie 2018 începe cu 3 aspecte astrale armonioase, aducătoare de noroc şi optimism pentru toate zodiile.

Primele două sunt formate de Jupiter, planeta Norocului, cu Soarele şi cu Venus (planeta Iubirii). Cel de-al treilea este format de Marte, planeta Acţiunii şi Pluton, planeta Transformării.

BERBEC

Berbec anunţă succes în carieră şi semnarea unor contracte avantajoase ori decizii oficiale favorabile nativilor.

Norocul le surâde chiar de luni, când Soarele şi Jupiter le pot aduce şanse nesperate în carieră sau premii şi recompense pentru activitatea din trecut.

În plus, colaborarea nativilor cu şefii şi colegii este armonioasă, iar pentru unii Berbeci, iubirea poate să apară chiar la locul de muncă sau într-un favorabil context profesional.

Berbecii care au o relaţie vor avea parte de armonie şi de pasiune în cuplu, dar şi de romantism şi sensibilitate.

Toate acestea vor marca prima parte a săptămânii, ajutându-i pe Berbeci să vadă partea plină a paharului în fiecare situaţie.

Începând de joi, optimismul debordant va fi înlocuit cu realism şi pragmatism, în special în planul profesional.

Joi, 11 ianuarie, planeta Mercur va intra în zodia Capricorn, unde va rămâne până la sfârşitul lunii şi va influenţa sectorul Carierei din astrograma nativilor Berbec.

Articolul continuă după reclame

Astfel, ei îşi vor face planuri mai realiste privind viaţa profesională şi vor încerca să valorifice la maximum orice oportunitate.

TAUR

Taurii care încep afaceri sau relaţii cu cineva din străinătate să fie realişti! Acomodarea va cere timp şi răbdare.

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie pentru zodia Taur anunţă călătorii, veşti de departe de la oameni dragi sau de la parteneri de afaceri, dar şi interes deosebit pentru studiu şi perfecţionare.

Veştile bune pot veni chiar de luni, când Venus, planeta Iubirii, va fi în armonie cu Jupiter, planeta Norocului. Mai mult, Venus îi patronează pe Tauri şi se află, acum, în casa Străinătăţii din astrograma lor, în timp ce Jupiter se află în sectorul Mariajului.

Pentru Taurii care au o relaţie, săptămâna poate aduce aduce o călătorie, în doi, în străinătate, iar pentru cei singuri, şansa de a se îndrăgosti de cineva care locuieşte în altă ţară.

Dar contextul astral al săptămânii este favorabil şi pentru Taurii care doresc să se întoarcă la şcoală, în special după data de 11 ianuarie. Atunci, planeta Mercur va intra în zodia Capricorn, unde va rămâne pana la sfârşitul lunii.

Unii nativi Taur îşi vor relua studiile, alţii se vor înscrie la programe de perfecţionare în domeniul de activitate, în timp ce alţi nativi vor dori să înveţe o limbă străină.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook