Nu intreba niciodata pe omul care te iubeste aceste 10 lucruri

În fiecare relație, există întrebări adresate pur și simplu pentru a umple tăcerea, în căldura momentului, există întrebări care sunt folosite pentru a răni și există întotdeauna întrebări puse pentru a atenua anxietatea unei persoane cu privire la relație.

Cu toate acestea, din punct de vedere psihologic, există câteva întrebări care pot fi dăunătoare pentru tipul dvs. și dăunătoare relației dvs. Iată zece întrebări pe care să nu le adresați niciodată omului care vă iubește:

1. Mă iubești cu adevărat? Puteți spune asta din nesiguranță, dar asta îl poate face nesigur.

Dacă simte că ți-a arătat dragostea și că-i ceri asta, el va începe să reflecteze asupra a ceea ce a făcut gresit să crezi că poate nu te iubește de fapt.

2. De ce nu asculti vreodată ceva ce am de spus?

Sunt șanse să fi ascultat mai mult despre tine decât îl interesează să știe. Acest lucru îl poate face defensiv, deoarece petrece mult timp să vă asculte.

3. Cum o cunoști?

Dacă nu aveți vreun motiv să vă îndoiți de angajamentul său față de dvs., nu cereți ofensiv informatii despre cineva cu care vorbește. Acest lucru îl va face să se simtă ca și cum nu aveți încredere în el, iar încrederea este atât de imperativă pentru o relație sănătoasă.

4. De ce esti atat de emotionat?

Dacă tipul dvs. are o latură moale, nu o atacati. Sunt șanse ca el sa fi auzit totul înainte și este cu adevărat conștient de asta. Nu-l face sa se simta ca și cum ar fi mai puțin bărbat.

5. De ce ti-a luat atât de mult timp să mă suni înapoi?

Articolul continuă după reclame

Această întrebare va pune presiune asupra lui în viitor. Dacă vă vedea apelul și nu poate raspunde la el, îl va stresa pentru că știe că o să te superi. De ce sa ii faci asta?

6. De ce nu te poti relaxa?

Dacă este anxios sau stresat în legătură cu ceva, tot ce vrea să facă este să se relaxeze; cu toate acestea, el nu va fi capabil să faca asta până ce a fost rezolvată problema. Nu-l face să se simtă mai îngrijorat legat de anxietatea lui.

7. De ce tot faci asta?

Toată lumea are mici ticuri. Unii oameni clipesc ciudat uneori sau scot limba în timp ce se concentrează. Indiferent de ticul pe care îl face tipul dvs., nu il face în mod intenționat să vă deranjeze. Nu-l faceti nesigur prin arătarea acestui tic inconștient.

8. Dacă ar fi trebuit să alegi între mine și …, pe cine ai alege?

Acest lucru poate părea o întrebare foarte copilăroasă, dar atât de mulți oameni o adreseaza in joaca doar. De ce ai vrea chiar să-i faci să se gândească la asta? Acest lucru îl pune într-o poziție foarte incomodă. Nu trebuie niciodată să-i dați să aleagă.

9. De ce nu slabesti putin?

Acest lucru este extrem de lipsit de tact și îl va face nesigur. Dacă greutatea lui devine o problemă, abordați situatia ca o persoana ingrijorata, nu ca o persoană care îl judecă.

10. Te-ai gândit vreodată să iti razi spatele / pieptul etc.?

Dacă omul tău este păros, acesta este modul în care funcționează corpul său. Dacă te comporți ca și cum ți se pare neatractiv, poate crede că-l găsești neatractiv.

Sursa: www.funinventors.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook