Horoscop Minerva pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2018. O zodie are zile furtunoase

Publicitate

FECIOARĂ.

Sunt asemenea unui arhitect care prosperă prin detaliile la care dă atenţie, de reglajele fine pe care le face pentru a se armoniza.

Publicitate

Se văd ca o operă de artă, ceea ce le exaltă vanitatea, dar ritmul auto-îmbunătățire este unul statornic. Este momentul să se reevalueze pe sine şi modul în care îi ajută aspectul exterior.

Există ceva la care nu s-au gândit? Atributele fizice le vor reflecta oportunitățile financiare, iar această nouă ipostază îi va face pe toți să se întrebe ce este secretul lor. Săptămâna este încărcată de tensiuni mai mult sau mai puţin generate de ei și sensibilizează şi vulnerabilizează axa decizională vis-a-vis de viaţa domestică şi din prea multă dragoste pentru familie să facă unele greşeli!

Publicitate

Relaţional nu cred ca ei să aibă probleme, dimpotrivă multe Fecioare îşi vor pune pirostriile în această săptămână. Ar putea deveni prea critice față de parteneri și vor începe să îi vadă într-o lumină din ce în ce mai estompată.

Publicitate

În comparație cu ele, partenerii lor pot să nu fie la fel de atenţi la detalii. Deşi sunt cinstiţi și corecţi de cele mai multe ori, partenerii pot fi mai sensibili la criticile lor. Dacă această relație este menită să dureze, vor depăşi momentul, iar tensiunile vor scădea începând cu 10 ianuarie.

Dacă sunt singuri în a doua jumătate a săptămânii, oportunitățile romantice nu vor întârzia să apară. În schimb, nu este momentul să se apuce să investească în casă, nu acum, să mai aibă puţină răbdare că lucrurile se vor aşeza, din toamnă o vor putea face. Posibil ca unele cupluri să se ocupe niţel de propia sănătate pe 11 și 12 ianuarie.

Citeste continuarea pe huff.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook