Horoscop octombrie 2017. Previziuni generale. Rasturnari de situatie pentru aceste 5 zodii

Horoscop octombrie 2017. Previziuni generale. Rasturnari de situatie pentru aceste 5 zodii
Evenimentul major al lunii este intrarea lui Jupiter în Scorpion, la 10 octombrie 2017.
Supranumit „Marele Benefic”, Jupiter este gigantul sistemului solar.

Are o foarte bună vizibilitate pe cer, fiind aproape la fel de strălucitor ca Luceafărul (Venus) și, din cele mai vechi timpuri, a insuflat oamenilor bucurie și speranță.
În astrologie, Jupiter este planeta optimismului, a bunăvoinței, a încrederii în sine, a șansei, a expansiunii și a înfloririi.

Are de-a face cu protectorii și susținătorii, cu libertatea, experiențele noi, orizonturile largi (atât din punct de vedere fizic, cât și mental), voiajele îndepărtate și relațiile cu străinătatea. La nivel macro, Jupiter patronează justiția, legislația, administrația, religia, cultura, învățământul universitar, comerțul exterior, afacerile externe, turismul, granițele, vânătoarea, sportul.

Scorpionul nu este defel o zodie comodă. Orice planetă aflată în zodia Scorpionului devine cumva mai tensionată, mai complicată. Dar dacă este bine susținută, poate beneficia de extraordinara putere de concentrare și tenacitatea Scorpionului, devenind capabilă de mari performanțe.
După intrarea în Scorpion la 10 octombrie 2017, Jupiter este destul de bine susținut de panetele lente (Pluto, Neptun și, din decembrie 2017, Saturn).

În plus, este cel puțin la fel de important că Jupiter nu se mai află în relații distonante cu niciuna dintre planetele lente. Paradoxal, avem speranțe să ne fie mai bine cu Jupiter în Scorpion decât ne-a fost cu el în blajinul semn al Balanței, unde, din septembrie 2016 și până acum, a stat sub focurile încrucișate ale lui Uranus și Pluto.

Întrarea lui Jupiter în Scorpion este urmată la scurt timp de două conjuncții care îi subliniază natura:
– Jupiter-Mercur, la 18 octombrie 2017;
– Jupiter-Soare, la 26 octombrie 2017.
La nivel macro, conjuncția Soare-Jupiter favorizează în primul rând șefii de state, șefii de guverne, aristocrația, eșaloanele superioare ale sistemelor legiuitoare și religioase, artiștii consacrați: actori, pictori, muzicieni, creatori de modă etc.
La nivel personal, conjuncția Mercur-Jupiter îndeamnă la sinceritate, cinste, caritate și dreptate, favorizează munca intelectuală și stimulează cercetările spirituale. Este execelentă pentru negocieri, comerț, drumuri și comunicare.
Așadar, partea a doua a lunii octombrie 2017 se scaldă într-o atmosferă veselă, optimistă, entuziastă, exuberantă și constructivă, extrem de binevenită după ce prima parte a lunii se desfășoară sub influența careului Marte-Saturn, care se perfectează pe 11 octombrie.

Articolul continuă după reclame

Careul Marte-Saturn poate să aducă perturbări și zbucium politic, agitație, risc de violență, revolte și atentate. Șefii de stat și de guvern, armata sau internele pot trece prin momente de încordare. Poate crește rata accidentelor (mai ales prin ciocnire, cădere, strivire, prăbușire, alunecări de teren), a incendiilor și exploziilor. Sunt posibile cataclisme naturale.
Neptun își bagă și el puțin coada, colateral și mai de departe, semănând dezordine și confuzie.

În plus, opozițiile pe care planetele rapide, aflate în tranzit prin Balanță, le formează cu Uranus, pot aduce răsturnări de situație și evenimente brutale și neașteptate.
În concluzie: În prima parte a lunii octombrie 2017 se recomandă multă prudență. În schimb, în partea a doua a lunii octombrie, cu cântec și voie bună înainte!
Berbec
Octombrie 2017 ar putea ridica Berbecilor unele probleme de sanatate, mai ales in primele doua decade.
Aspectul dificil pe care Saturn il formeaza Marte, stapânul Berbecului, aflat intr-o pozitie delicata, poate fi ingrijorator daca ai imunitatea scazuta sau daca suferi deja de anumite afectiuni.
In plus, ranirile prin imprudenta si episoadele dureroase nu sunt excluse.

Taur
Daca ai deja anumite afectiuni, recomandarea eastrolog.ro este ca in octombrie 2017 sa te ingrijesti cu mai multa atentie.
Daca esti in forma, este indicat sa eviti excesele sau experimentele, ca sa nu apara probleme.
Oricum, luna octombrie arata o preocupare accentuata pentru sanatate, igiena si felul in care arati si este potrivita pentru initiativele legate de controale medicale, contacte cu doctori, terapeuti, antrenori etc.
Gemeni
In octombrie 2017 ar trebui sa ai un tonus de inalta clasa. Planetele rapide se afla intr-o casa care confera vigoare fizica si, in plus, formeaza aspecte bune cu Soarele din harta natala a Gemenilor.
Mai mult, Jupiter incepe sa se intereseze de sanatatea ta si o va face, intr-un sens bun, timp de un an de zile. Inca din octombrie ar putea sa apara solutii pentru rezolvarea unor probleme medicale sau ocazii de a-ti imbunatati forma sau stilul de viata.

Rac
Tensiunea nervoasa ramâne destul de ridicata in primele doua decade din octombrie 2017 si poate conduce la iritare, graba, tendinte conflictuale sau risc de accidentari.
Careul dintre Marte si Saturn are efect asupra uneia dintre casele medicale ale Racului, astfel incât este necesara o prudenta marita in chestiunile legate de sanatate. Este indicat sa eviti stresul si sa te ingrijesti.
Leu
Capacitatile fizice ale Leilor nu se prezinta la cel mai inalt nivel in aceasta perioada. Resursele sunt oarecum limitate, asa ca e bine sa nu faci eforturi prea mari sau excese.
Cheia bunastarii fizice a Leilor in octombrie 2017 este echilibrul. Daca ai un bun echilibru intre efort si odihna, intre actiune si relaxare, daca ai o buna igiena de viata, te vei simti bine in pielea ta toata luna.
Sursa: www.stirilekanald.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook