Cum arata si ce face azi tocilarul Serban din „Liceenii”? Este celebru in America si a jucat intr-un film cu Morgan Freeman

Serban din seria „Liceeni”, favoritul profesoarei Isoscel si tocilarul clasei, a parasit Romania cu aproape 30 de ani in urma si a ajuns celebru in Statele Unite.

Actorul Tudor Petrut, cunoscut in Romania pentru rolul olimpicului Serban din seria „Liceenii”, a emigrat in Statele Unite in primii ani de dupa Revolutie. A lucrat ca profesor de algebra, insa marea lui ambitie era sa cucereasca Hollywoodul cu scenariile sale. Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ,

Petrut a ajuns sa fie celebru dupa ce a aparut ani intregi intr-o celebra reclama la un serviciu bancar, unde a jucat rolul lui Peggy, un angajat care raspundea la telefon si incerca sa isi modifice vocea in asa fel incat sa para o femeie. Reclama a avut atat de mare priza la public incat a rulat mai bine de trei ani, iar americanii ajunsesera sa-i imite tonalitatea vocii: „Yes, yes…”.

Articolul continuă după reclame

In ultimii ani, Tudor Petrut a aparut in mai multe seriale de televiziune: „Chuck”, „Ben and Becca”, „Back in the Game” sau „In the Vault”, dar si in lung-metrajul „Momentum: Urmarire disperata”, unde rolul principal l-a avut Morgan Freeman.

Tudor locuieste in Orange County, California, alaturi de sotia lui, Dana. El are doi copii dintr-o casnicie anterioara, cu o americanca: Stefan care este specialist in marketing si lucreaza in Seattle si Alexandru, care locuieste la New York si lucreaza la o agentie de impresariat.

Sursa: www.stirilekanald.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

 

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook