Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Astroamerica. Toate zodiile sunt vizate!

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Astroamerica. Toate zodiile sunt vizate!
BERBEC
Cosmosul dorește să aducă o revelație în această săptămână. Puteți face nu numai ceva minunat și liniștitor, dar puteți impresiona mai mult de o persoană cu felul în care o faceți. Este posibil să faceți ceva ușor sau să dați o impresie că ceea ce realizați nu este decât un noroc, dar veți ști altfel. Progresele oferite în această săptămână sunt rezultatul unui proces de lungă durată de încercare și de eroare de care ați suferit recent. Pare că ești pe punctul de a fi pe drept mândru și fericit cu un anumit rezultat.

TAUR
Mesajul din Cosmos către voi în această săptămână înconjoară necesitatea de a refuza să adoptați o atitudine de „ce va fi va fi” față de o situație sau un aranjament care credeți că vă depășește puterea de a-l influența. Deși vă puteți simți neputincios să schimbați ceea ce v-ați dorit să schimbați, este esențial că aveți încredere în abilitatea voastră de a influența ceea ce a dat impresia de a fi imobil sau inflexibil. Asteptati-va in curand să puteti controla ceea ce v-a controlat până acum.

GEMENI
În această săptămână, este posibil ca nivelul dvs. de energie și de entuziasm să fluctueze. S-ar putea să experimentezi o anumită revelație care, la început, te face să crezi că nu ai „ce este nevoie” sau ce ai nevoie la dispoziția ta pentru a progresa într-o manieră pe care vrei să o faci. Din fericire, această atitudine învinsă va avea o durată scurtă de viață. Sunteți pe punctul de a descoperi nu numai că aveți ceea ce trebuie, dar puteți, de asemenea, să faceți o sugestie valoroasă, o ofertă sau o propunere care vă va aduce beneficii și, eventual, nu numai dvs. dar și altcuiva.

RAC
In aceasta saptamana, un dialog sau un schimb important cu o anumita persoana sau eventual cu o organizatie pare a fi un moment de cotitură. O relație sau un aranjament ar putea fi transformată și orice se discută sau propune are potențialul de a modifica o anumită situație într-un mod care o va face în curând de nerecunoscut. Misiunea dvs. în această săptămână presupune a rezista tentației de a fi prea grăbit să faceți această schimbare. Universul s-a pus în mișcare pentru a o aduce, relaxați-vă și lăsați-o să se întâmple.

LEU
Încearcă să fi conștient în această săptămână de dorința de a da ceasul proverbial înapoi pentru a face ceva diferit. Întrebați-vă: este aceasta utilă sau productivă? Este la fel de nefolositor și contraproductiv să fiți prea grăbiți să modificați viitorul. Deci, unde te lasă asta? În prezent, asta e locul! Ceva are nevoie de atenția și efortul tău aici și acum. Dați-le pe amândouă și veți beneficia de o descoperire valoroasă, utilă și propice pe care cosmosul vrea să v-o ofere.

FECIOARĂ
Idei și diferite forme de comunicare s-ar putea manifesta brusc și aleatoriu în această săptămână. De asemenea, s-ar putea clarifica cât de distorsionată a fost percepția dvs. despre o anumită situație care a devenit, determinându-vă să vedeți în ea complicații care nu există. În această săptămână, Venus ajunge în semnul dvs. și vă va ajuta să luați de la capăt ceea ce a devenit tensionat, ciudat sau confuz. Claritatea și înțelegerea vin în măsura în care ambele sunt necesare. Este timpul să vedem o situație sau un aranjament într-o lumină mai reconfortantă și pozitivă.

BALANȚĂ
Evenimentele ar putea aduce mai multă atenție ideilor mari sau unei anumite viziuni viitoare. Atât de minunat este că vă gândiți la lucruri mai mari și mai îndrăznețe, dar este nevoie să utilizați mai bine ceea ce aveți la dispoziție, decât să vă concentrați pe ceea ce credeți că lipsește. Cu efort și curaj, puteți ajunge la un acord, puteți continua cu un aranjament sau puteți ajunge la un compromis în cazul în care unul sau toate cele de mai sus sunt necesare. Dacă acționați ca și cum v-ați aștepta la un rezultat pozitiv, atunci se va obține un rezultat pozitiv.

SCORPION
Vă aflați pe cale să intrați într-o perioadă de reflecție și evaluare utile și e momentul potrivit, în special în cazul în care aveți în vedere un plan aproape de inima voastră. Acum că a avut o șansă de a începe, trebuie să înțelegeți direcția în care se îndreaptă. Nivelele de determinare ale dvs. vor fi considerabil mai ridicate – dar și caracterul direct și nerăbdarea dvs. va crește. Încercați să fiți mai răbdători cu cei care au nevoie de înțelegere și de susținere – și cine trebuie să fie la fel cu voi!

SĂGETĂTOR
Problemele din această săptămână vă pot încuraja să vă gândiți cum și de ce o aspirație stăruită continuă să pară ca un miraj, în ciuda eforturilor depuse. Poate că dorința de a urmări visul a fost din nou mai puternică decât atingerea sa în sine. În curând, veți fi mai bine plasat pentru a evalua dacă ceea ce urmăriți se face mai mult din obicei decât dintr-o dorință reală, arzătoare. Procesul care începe în scurt timp va fi util, la timpul potrivit, iluminator și liniștitor.

CAPRICORN
Misiunea ta săptămâna aceasta pare să implice rezolvarea unei anumite ghicitori. Ar putea fi mai multă seriozitate decât distracție atașată la aceasta, deoarece realizarea unei anumite aspirații sau a ambiției prețuite vă impune să depășiți ceva ce vă deranjează. Încercarea de a găsi o cale de urmat recent a dus probabil la mai multe întrebări decât la răspunsuri. Cu toate acestea, în această săptămână, sunteți pe punctul de a identifica ceea ce este necesar pentru a face un scenariu aparent complex și confuz mai simplu.

VĂRSĂTOR
În același mod în care putem să vedem o hartă și să vizualizăm călătoria noastră ca fiind dreaptă sau directă, descoperim apoi câte răstălmăciri, întoarceri sau întârzieri există odată ce ne îmbarcăm în mod corespunzător. În această săptămână, o anumită zonă a lumii voastre este pe punctul de a deveni mai clară, deoarece nu mai trebuie să aplicați o abordare „încearcă și eșuează”. Sunteți pe punctul de a experimenta claritatea în cazul în care aveți nevoie de ea, și acest lucru vă va ajuta să modificați o strategie în consecință. Luați în considerare o actualizare în timp util a planului dvs.!

PEȘTI
Planeta de comunicare Mercur afecteaza angajamentele si relatiile. Cu toate acestea, nerăbdarea din partea dvs. ar putea să înăbușe progresul într-o anumită zonă. Acest lucru ar putea, de asemenea, să înconjoare o anumită dezvoltare financiară pe care ați dori să o grăbiți să se întâmple. Deși circumstanțele actuale ar putea fi în curând transformate dincolo de recunoaștere în viitor, încercați să îmbrățișați și să apreciați ceea ce este oferit în prezent. În această săptămână, încercați să vă opuneți accelerării a ceea ce nu poate și nu va fi grăbit.
Sursa: www.horoscopes-love.eu

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook