Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 decembrie 2017. Luna Noua in Sagetator aduce mari schimbari in relatiile de cuplu

Citeste previziunile tale astrale pentru perioada 16 – 22 decembrie 2017, facute de Urania.

Berbec

În noaptea de 16 decembrie, gânduri de noapte tulburi, provocate de o nemulțumire materială sau financiară. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, știri și informați, uneori contradictorii, care vin din străinătate sau de la instituțiile statului ori care privesc călătoriile și deplasările programate. Nevoia de a reveni sau de a repeta un mesaj pentru a primi răspuns. Pe 18 decembrie, la ora 08:31′, se va produce faza de Lună Nouă în Săgetător, care poate declanșa un circuit nou de idei și valori care să justifice noile atitudini și convingeri cu privire la viața socială, la politică, religie, morală, justiție.

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, acest sector astral devine tot mai important, în economia vieții de fiecare zi a nativilor, cu cât, pe 20 decembrie dimineața, Saturn va intra în zodia Capricornului și va introduce o notă de seriozitate și de responsabilitate, care va fi cu atât mai importantă cu cât nativul ocupă un loc important în societate. Confruntări de opinii drastice sau imagine publică supusă criticilor și comentariilor negative.

Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, posibile surprize de la prieteni ori întâlniri ciudate; nu toate senzațiile trăite în aceste circumstanțe vor fi agreabile. În după-amiaza zilei de 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și va patrona, timp de o lună casa a X-a a ridicării în rang, permițându-le unor nativi, mai ales a celor aflați între 28 – 30 de ani și, respectiv 57 – 59 de ani, reorientări profesionale și premize noi de viață, adaptate etapei pe care o traversează în plan personal, familial, social; cei maturi sau în vârstă vor lua în calcul o retragere din punct de vedere public ori o soluție profesională mai puțin solicitantă. Doar cei aflați în preajma vârstei de 41 – 42 de ani își vor asuma responsabilități majore și funcții solicitante.

Taur

În noaptea de 16 decembrie, Taurii vor analiza evoluția relațiilor conflictuale sau viitorul unor procese. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, efort de a redresa, din punct de vedere juridic sau administrativ, o chestiune de bani și posesiuni materiale ce le sunt contestate sau pentru care se află în litigiu cu persoane sau cu instituții.

Pe 18 decembrie, Luna Nouă în Săgetător care se va produce va permite o nouă abordare, un nou tip de argumente și strategii favorabile nativilor. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, motive serioase pentru a se debarasa de simpatiile și interesele care nu mai sunt actuale și care nu mai răspund etapei de viață pe care o parcurg. Din 20 decembrie dimineața, când Saturn va intra în zodia Capricornului, în acest sector astral vor începe transformări ale personalității tuturor Taurilor, indiferent de vârstă; ele vor opera maturizări, limpeziri sau consolidări ale acelor idealuri și planuri profesionale menite să le dea stabilitate pentru următorii 14 sau 28 /29 de ani. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, tulburări ale imaginii publice, nume „vânturat” prin intermediul criticilor, atacurilor, comentariilor negative, observațiilor formulate de rivali, competitori sau superiori.

Conflictele personale pot greva capacitatea de a-și exercita atribuțiile ce le revin în cadrul unor funcții și/sau atribuții socio-profesionale. În după-amiaza zilei de 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului, respectiv în casa a IX-a a cerului lor de naștere. El se va alătura planetei Saturn, generând premizele unor maturizări rapide sau ale unor limpeziri în planul conștiinței și al idealurilor; deși, pe fond, contextul nu are o conotație negativă, el va fi resimțit de către unele persoane ca o perioadă dificilă, stingheritoare, apăsătoare ori presărată cu tristețea renunțărilor necesare la visele și iluziile tinereții.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook