Horoscop Urania pentru perioada 16 – 22 decembrie 2017. Luna Noua in Sagetator aduce mari schimbari in relatiile de cuplu

Leu

În noaptea de 16 decembrie, enervările provocate de rude sau de complicațiile din gospodărie se prelungesc până noaptea târziu. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, viață sentimentală tumultuoasă, mai ales în cazul celor tineri. Unii vor simți nevoia să „facă mișcare” după puterile lor; dar, cei care vor participa la concursurile și întrecerile organizate în străinătate pot înregistra victorii, performanțe, recorduri.

Posibil nou statut internațional (clasamente, premii, „presă favorabilă”). Această deschidere internațională poate funcționa și în cazul celor care desfășoară activități artistice, creative, interpretative. În siajul acestei predispoziții astrale este explicabil și posibil ca, faza Lunii Noi în Săgetător, care se va produce în dimineața zilei de 18 decembrie, pe sectorul casei a V-a, să determine un debut, o premieră, o lansare (de carte, de disc, etc.), un început de viață artistică, desfășurată, în cele mai multe cazuri, dincolo de granițele țării sau care va permite, chiar, o plonjarea într-un mediu străin, până acum, lor.

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, casa sănătății începe să primească vibrații planetare tot mai profunde. Mai întâi, pe cele legate de tranzitul Lunii, care va aduce înnorări sufletești temporare, blocaje organice la nivelul fiziologiei curente, apoi pe cele provocate de Saturn, care va intra, pe 20 decembrie, în Capricornul și care le va influența starea de sănătate pentru următorii doi – trei ani și, în sfârșit, pe cele legate de Soare, care va intra în casa VI-a, pe 21 decembrie, și care își va pune sigiliul astral, timp de o lună, pe toate procesele fiziologice, introducând o atenuare a vitalității și o hipofuncție organică generală. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, mici tulburări parteneriale, mici surprize sau inițiative venite din partea rudelor de sânge care îi vor obliga să ia atitudine.

Fecioară

Articolul continuă după reclame

În noaptea de 16 decembrie, informații primite târziu, în noapte, care enervează sau stârnesc amărăciune. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, tentative care nu reușesc să rezolve, până la capăt, un demers oficial (administrativ, juridic) în legătură cu un drept de posesiune asupra patrimoniului ori pe fondul reglementării întinderii drepturilor unor rude asupra unui teren, casă, obiecte de valoare, utilaje.

Luna Nouă în Săgetător din 18 decembrie ar putea deschide un capitol nou de discuții, abordarea unui conflict cu o nouă atitudine sau un set nou de argumente fundamentate pe principii de drept sau de morală. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, casa expansiunii eului prin trăiri afective, prin creație artistică, inspirație și/sau producție artistică începe să intre într-un con de influențe astrale care vor induce încetinirea evenimentelor ori a ideației, mai multe scrupule, mai multă profunzime în gândire, mai multă răbdare pentru finisare ori pentru acuratețea mesajului.

Aceste procese interioare și atitudini față de un mod de a fi și a simți vor fi influențate, pentru două zile, de tranzitul Lunii; după 20 decembrie, când planeta Saturn va intra casa a V-a, ele vor suferi modificări esențiale iar după ce și Soarele va intra în zodia Capricornului, în același sector al cerului astral al Fecioarelor, va urma o dinamică marcată de efortul de a înfrânge barierele de cunoaștere și comunicare, pe cale afectivă, de a da un sens și o rațiune de a fi relațiilor sentimentale.

Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, posibile evenimente la locul de muncă care îi vor surprinde pe nativi. Salturi ale stării organice care vor oscila între energie și epuizare fizică. Întreaga săptămână se pot petrece situații neprevăzute, într-o notă pozitivă care pot fi speculate în avantajul nativilor pe direcția familie, casă, patrimoniu – donații, cadouri, transferuri de bunuri, moșteniri.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare–>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook